Κυριακή, 7 Αυγούστου

Ξεκατίνιασμα Δώρου-Γκαμπριέλα – Η μήνυση και «τα α@@@@@α μου»

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στον μικρόκοσμο της TV, μετά το τέλος του Δώρου και της Αθηνάς από το «Power Of Love». Μετά την δημοσιοποίηση της αποχώρησης, η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει «Γράφει η παραγωγή ότι αν γυρίσουν τα παιδιά και τους έχετε φωτό ότι ήταν μαζί την στέλνετε και παίρνετε 1000€».

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε το «έλα να δεις». Οι υποστηρικτές και οι πολέμιοι των δύο πλευρών διασταύρωσαν τα ξίφη τους.
Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα ειρωνικά σχόλια του Δώρου Παναγίδη ο οποίος έγραψε «Έχω εγώ! Δώσε email παραγωγής» αναφερόμενος στις φωτογραφίες, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε «Αλήθεια τώρα. Όποιος πραγματικά έχει ανάγκη τα €1000 να μου στείλει inbox να του δώσω υλικό. Έχω πολλές».
Το σχόλιο του Δώρου, δεν πέρασε απαρατήρητο και οι χρήστες του διαδικτύου τον έκραξαν κανονικότατα. Ενδεικτικά ένας χρήστης γράφει «Εν έτη 2018 Δώρο που υπάρχει κόσμος που πεινάει και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας είναι ντροπή και αίσχος να ειρωνεύεται κάποιος για χρήματα».

«Ξύλο» όμως δεν «έφαγε» μόνο ο Δώρος αλλά και η Γκάμπι για το γεγονός ότι ασχολήθηκε να ανεβάσει την εν λόγω ανάρτηση. Όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αφού έσπευσε να απαντήσει «Αγάπη μου την ανακοίνωση δεν την έβγαλα εγώ απλά την βρήκα. Στα @@@@ μου τι θα κάνουν. Όσο για την δόξα μου λες έκανα και πριν τηλεόραση. Ειδήσεις σχολιάζαμε… αλλά που να ξέρεις… Και του χρόνου θα κάνω πάλι εκπομπή! Και πια μάθετε να λέτε και καμιά αλήθεια».
Ενώ στην συνέχεια υποστήριξε ότι ο Κύπριος παίκτης την έβρισε και εκείνη τον απείλησε με μήνυση «Ο φίλος σας ο Δώρος με έβρισε και με κατηγόρησε δημόσια. Ξέρει αυτός. Αλλά, μόλις του είπα για μήνυση τα έσβησε… ή μάλλον πάλι του κλέψανε το insta χαχαχα».
Μιλάμε για ΤΟ ξεκατίνιασμα…

Δείτε τις φωτογραφίες…

http://blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης