Site icon Hallocy

Διευθυντής ΡΙΚ: Απαντά στο αν η Κύπρος μπορεί το 2019 να φιλοξενήσει τη Eurovision – Βίντεο

“Ας περιμένουμε, ας έχουμε τα πόδια μας γερά στη γη”.
Μετά την πρόκριση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision και την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή, όλη η Ευρώπη άρχισε να μιλά για την Κύπρο.

Ο Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, μίλησε τηλεφωνικά από τη Λισαβόνα στην εκπομπή “Όλα για σένα” και την Κωνσταντίνα Ευριπίδου μεταφέροντας το όλο κλίμα που επικρατεί στη Eurovision.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, σύσσωμη η κυπριακή αποστολή γεμάτη θετική ενέργεια, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό, με μοναδικό στόχο και σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα!

Σχετικά με την παραφιλολογία που ακούει από την Κύπρο, στο αν υπάρχουν τελικά στάδια στο νησί που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τη Eurovision το 2019, ο κ. Μαραθεύτης κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ο λόγος να συζητιέται κάτι τέτοιο, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του φετινού μουσικού διαγωνισμού.

Αυτό βέβαια που ισχύει σίγουρα είναι πως πράγματι όλα τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν με εγκωμιαστικά λόγια για την Κύπρο αλλά μέχρι εκεί. Ο Διευθυντής του ΡΙΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: “Ακόμα δεν έχει γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ας περιμένουμε, ας έχουμε τα πόδια μας γερά στη γη”, όσο για το τι θα γινόταν αν τελικά κέρδιζε η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό, ο ίδιος απάντησε: “Η Κύπρος βεβαίως και μπορεί να τη φιλοξενήσει, εγώ το έχω πει, ότι αν έρθει καλώς να ορίσει”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Όλα για σένα»:

www.newsit.com.cy

Exit mobile version