Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Eurovision 2018: Απίστευτη επίθεση Έλληνα βουλευτή σε Φουρέιρα – «Πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα και μετά…» – Βίντεο

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα.
H επιτυχημένη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο, στον α΄ημιτελικό της Eurovision, προκάλεσε μεγάλη χαρά στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ωστόσο δεν έχουν λείψει και αντιδράσεις οι οποίες ξεφεύγουν από το πλαίσιο της Eurovision.

Χαρακτηριστική περίπτωση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος με αφορμή την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας – Αλβανίας για την ένταξη στην ΕΕ, επιτέθηκε εναντίον των Αλβανών και της Ελένης Φουρέιρα.

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα. Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο

www.newsit.com.cy

Διαβάστε επίσης