Site icon Hallocy

Eurovision 2018: «Είναι άθλιο το τραγούδι αυτό…»

Η φετινή Eurovision έχει ανατροπές όπως είδαμε και στον Α‘ Ημιτελικό, έχει όμως και πολύ παρασκήνιο αλλά και ίντριγκες. Στο στόχο του περσινού νικητή βρέθηκε το τραγούδι του Ισραήλ όπου σε συνέντευξη του είπε χαρακτηριστικά:

«To YouTube θεώρησε ότι πρέπει να ακούσω το τραγούδι του Ισραήλ. Το άνοιξα και ένα άθλιο τραγούδι ακούστηκε. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ακούσω κανένα άλλο τραγούδι της φετινής Eurovision».

Αυτά δήλωσε ο Salvador Sabral σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Publico, προκαλώντας όμως οργή από τους φαν του διαγωνισμού. Όπως είπε θεωρεί ότι συμμετοχή του ήταν ένα λάθος και ακόμα μεγαλύτερο λάθος ήταν η νίκη του. «Κανένας τραγουδιστής της Πορτογαλίας δεν είχε τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Έκλαιγα κάθε μέρα. Δεν μπορούσα να βγω έξω».

Στα σχόλια που έκανε ο περσινός νικητής απάντησε η ίδια η τραγουδίστρια του Ισραήλ, Νεττα, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνη μαζί με Την Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζουν με τα χέρια τους μια καρδιά. Κάτω από την φωτογραφία έγραψε: “Στέλνω μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες όλων των φίλων”.

Exit mobile version