Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Η Αθηνά βρίσκεται με τον Δώρο στην Κύπρο και ιδού η απόδειξη – Βίντεο ντοκουμέντο

Power of love: Άστραψε και βρόντηξε ο Δώρος: «Θα βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα…»!
Power of love: Ο Δώρος Παναγίδης μετά την αποχώρησή του με την Αθηνά Χρυσαντίδου από το ριάλιτι, σπάει τη σιωπή του!

Ο Δώρος Παναγίδης εμφανίζεται χαλαρός στην βεράντα του σπιτιού του στην Κύπρο και σε ένα live που έκανε υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει».

Και πρόσθεσε: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».
Και ανέφερε ότι σήμερα η Αθηνά θα τον επισκεφθεί στην Κύπρο και το επόμενο live στο instagram που θα κάνει θα είναι μαζί!

Έτσι λίγες ώρες μετά η Αθηνά πήρε το αεροπλάνο, έφτασε στην Κύπρο και συναντήθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Δώρο, όπου τους είδαμε ξανά μαζί μετά από την αποχώρηση τους από το σπίτι της αγάπης.
Ο Δώρος ανέβασε μέσα από το instagram του ένα live βίντεο

Δείτε το

Διαβάστε επίσης