Site icon Hallocy

Επώνυμος Κύπριος έκανε επίθεση στο Μουρατίδη για τη Φουρέιρα «Έπρεπε να σε σπάσω στο ξύλο πιγκουίνε»

Μια ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μερικές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ήταν αρκετές για να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μετά τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή από το «πανηγυράκι» της Eurovision δήλωσε με τον δικό του καυστικό τρόπο: «Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Η Κ Α Μ Ε λοιπόν! Το τραγούδι «Όνειρο» της Ελλάδας στο φετινό πανηγύρι της Eurovision δεν είχε θέση. Σε αντίθεση είχαν κάποια άλλα….. Το τραγούδι μας φέτος ήταν καλό. Δεν είχε όμως προσωπικότητα. Η Γιάννα Τερζή δεν είχε το ανάλογο εκτόπισμα- για να καθηλώσει το κοινό εντός αίθουσας αλλά και το τηλεοπτικό. Απ΄ την άλλη μεριά η Κύπρος (πολύ φασαρία, πολλές φωτιές, πολλά μαλλιά -ποιος χέστηκε για το τραγούδι;), πέρασε στον τελικό. Τελικά δεν ξέρουμε τι γίνεται με αυτόν τον διαγωνισμό. Διαγωνίζονται τα τραγούδια, τα σπέσιαλ εφέ, οι φωτιές και τα πυροτεχνήματα, οι χορογραφίες και τα κοστούμια… τι; Τελικά ποιοι ψηφίζουν; Τρελαμένα πιτσιρίκια και gay; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…». Μάλιστα, λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπριζόλα που έχει όνομα Fuego και έγραψε «Δεν θέλω σχόλια χαχαχαχαχα (Σεβασμός στην μπριζόλα)».

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν το ξέσπασμα νεαρού ηθοποιού, ο οποίος είπε πως έπρεπε να τον είχε σπάσει στο ξύλο. Μάλιστα, τον αποκαλεί καραγκιόζη και πιγκουίνο. «Μάλιστα!!! Μουρατιδάκο μου, έκανα λάθος που δεν σε έσπασα στο ξύλο εκεί στο MEGA στο «Your Song» καραγκιόζη!!! Όλο το κόσμο θα τον χλευάσεις και θα τον θάψεις. Άντε μην γράψω τίποτα χειρότερο και εκτεθώ σαν δεν ντρέπεσαι πιγκουίνε» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο νεαρός τραγουδιστής και ηθοποιός Μάριος Πετρίδης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Αντ1, «Ρουα Ματ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ο Πετρίδης γνώρισε τον Μουρατίδη στο show του Mega Κύπρου (πλέον TVOne) «Your Song» και δεν είχαν και την καλύτερη σχέση.

chnews.com.cy

Exit mobile version