Site icon Hallocy

Έτσι απαντά η μητέρα του μαθητή που έπεσε από τον Α’ όροφο Γυμνασίου στην διάψευση του Υπ. Υγείας – «Σφαγή» και πάλι για την αξονική

– Από χθες “φωτιές” άναψε μια ανάρτηση – καταγγελία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας,για ακόμα ένα τραυματισμό μαθητή εντός σχολείου, στον απόηχο του θανάτου του Σταύρου Γεωργαλλή – Το Υπ. Παιδείας διέταξε διοικητική έρευνα για το νέο συμβάν – Υπ. Υγείας: Ανυπόστατα τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση – Ο μαθητής διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου έλαβε εξιτήριο, ωστόσο επανεισήχθη εσπευσμένα στο Μακάρειο καθώς άλλος ιατρός έκρινε πως χρήζει εισαγωγής και νοσηλείας!

Μια ημέρα μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση – καταγγελία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας,για τον νέο τραυματισμό μαθητή εντός σχολείου, συγκεκριμένα σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας και στον απόηχο του τργικού χαμού του Σταύρου Γεωργαλλή και πάλι εντός σχολείου, διετάχθη από το Υπ. Παιδείας διοικητική έρευνα για το συμβάν και παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας διαψεύδει την καταγγελία.

Σήμερα λοιπόν κι ενώ φορείς και υπουργεία ερίζουν γύρω από την σοβαρότητα του νέου περιστατικού, όπου διαπιστώθηκε εκ νέου διχογνωμία διαφορετικών ιατρών οι οποίοι και εξήτασαν χθες το παιδί, η ίδια η μητέρα του παιδιού από το νοσοκομείο προέβη σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, καταθέτοντας την δική της μαρτυρία για το τι ακριβώς συνέβη με τον γιο της.

Συγκεκριμένα η κα Λουΐζα Ανδρέου Ιωάννου, ανέφερε πως γιατρός της είπε να βάλει κρεμούλα στο μάτι του παιδιού της, τίποτα το ιδιαίτερο, δεν μπορώ να κάμω κάτι άλλο γιατί είναι απλά μώλωπες, εφύγαμεν από εκεί στις 2:30, εγώ ανησύχησαν πάρα πολλά γιατί είχε φρικτούς πόνους στα πόδια, επήγαμεν σε ιδιώτη γιατρό, δικόν μου γιατρό ιδιώτη, στον οποίον μόλις επήγα η ώρα τέσσερις παρά δέκα εκεί, ο γιατρός μου είπε, νομίζαμε το μωρόν δεν είναι καλά, βλέπω το χλωμό, λέω του εντάξει, εμείς ήρθαμε για τα πόδια του, γιατί χλωμός είπαμεν ότι δεν έσει οτιδήποτε το μωρό…εεε, επήγαμεν εκεί μόλις έκατσεν πάνω στο κρεβατάκι για να ελέγξει τα πόδια του μώρου, είπεν του γιατρέ δεν είμαι καλά, έσκυψεν έτσι, κι άρχισε τους εμετούς. Μιλούμεν εμετόν πάρα πολύ, εγίνηκεν κίτρινος σαν το λεμόνι, πολλά κίτρινο μωρό και εμισολυποθύμησεν.

Έτσουζαν τα μάτια του, ο γιατρός μου λέει μονομιάς, έγειρεν τον πίσω, του έβαλεν ορό, τηλεφώνησε στην άμπουλα και πήγαμεν πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο. Από εκεί εφύγαμεν η ώραν 12:30, μετά που εκάμαν τον αξονικό και τηλεφωνήσαν αρκετοί για να κάνουν τον αξονικό του μωρού. Εγώ θεωρώ το απαράδεχτο, αυτό το πράγμα να με φύγουν μωρόν που εχτύπησεν από πτώση 3,5 μέτρα, να μου πουν φύε και δεν έχει τίποτα το μωρόν, θεωρώ το απαράδεχτο.

www.newsit.com.cy

Exit mobile version