Site icon Hallocy

Power Of Love: Πως αποχαιρέτισαν ο Δώρος και η Αθηνά-Το «καρφί» της Μπακοδήμου (video)

Και επίσημα εκτός Power Of Love είναι ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, καθώς σήμερα προβλήθηκε στους δέκτες μας το επεισόδιο με την επιστροφή και την οριστική φυγή τους από το σπίτι του παιχνιδιού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι παίκτες επέστρεψαν για να εξηγήσουν τους λόγους που τους έκαναν να φύγουν και να αποχαιρετήσουν τους υπόλοιπους.

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», υποστήριξε ο Δώρος, με την Αθηνά να επισημαίνει πως «σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι».

Ο Δώρος, πάντως, έφυγε από το παιχνίδι με ένα σοβαρό μέτωπο ανοικτό, αυτό με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τον Κύπριο να ξεκαθαρίσει την τοποθέτησή του σε σχέση τον πρώην συμπαίκτη του και την αναφορά στον πατέρα του. Εκείνος ανέφερε πως «άγγιξαν» προσωπικά του ζητήματα, με την παρουσιάστρια να τον «καρφώνει» υπενθυμίζοντάς του πως η Αθηνά ήταν εκείνη που στα πρώτα επεισόδια είχε κάνει ευθεία αναφορά στο παιδιά του!

Δείτε στα βίντεο τα δύο αποσπάσματα:


Exit mobile version