Τρίτη, 9 Αυγούστου

Συγκλονισμός: Δυο ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν στην Πάφο μέσα σε λίγες ώρες

Ένα τροχαίο… δύο οικογένειες ξεκληρίστικαν ξαφνικά σκορπίζοντας πόνο και θλίψη σε ολόκληρη την Πάφο…. Νεκροί η Ευγενεία και ο Γρηγόρης… Δύο νεκροί… επτά ορφανά.

“Εσβησε” και ο Γρηγόρης
Απεβίωσε, ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση, ο 31χρονος Γρηγόρης Αντρέου, ο οποίος γύρω στις 19.00 είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είχε διακομισθεί στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας απεβίωσε.

Στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή της και η 42χρονη πολύτεκνη Ευγενία Λουκά, η οποία κατάγεται από την κοινότητα Χρυσοχού. Ο 31χρονος κατάγεται από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, αλλά διέμενε στην Πάφο.
Πως συνέβη το μοιραίο τροχαίο
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτη, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στις 18:40, στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι δύο οχήματα, ένα διπλοκάμπινο, που οδηγούσε ο 31χρονος, και ένα σαλούν όχημα, που οδηγούσε η 42χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.
Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.24news

Διαβάστε επίσης