Site icon Hallocy

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η σπατάλη για το γάμο και το «άκυρο» σε μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα

Όλοι θυμόμαστε το γάμο της Kate και του Williams λίγα χρόνια πριν. Με ένα πανέμορφο νυφικό που άφησε εποχή και μία δεξίωση που θα ζήλευε κάθε νεόνυμφο ζευγάρι. Όχι όμως και η Meghan Markle, η οποία αποφάσισε να την ξεπεράσει και να αφήσει τη δική της σφραγίδα εντός ολίγων ωρών. Ας αφήσουμε όμως τα νούμερα να μιλήσουν: 28 εκατομμύρια κόστισε ο γάμος του Πρίγκιπα Williams, 36 θα κοστίσει του Πρίγκιπα Harry.

Πέραν αυτού, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και η απουσία της Pippa Middleton από το γάμο μιας και δεν είναι καθόλου…τυχαία. Πώς θα μπορούσε άλλωστε με μία τόσο αυστηρή οργάνωση και τον ακριβή προγραμματισμό και της παραμικρής λεπτομέρειας; Σύμφωνα με inside πληροφορίες, ο Harry και η Meghan απέφυγαν να καλέσουν την αδερφή της Kate, καθώς είναι γνωστή η ιδιαίτερη χημεία που είχε με το μελλοντικό γαμπρό και η σχέση τους είχε απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας. Royal drama για άλλη μία φορά λοιπόν, ειδικά αν σκεφτούμε πως η Pippa είχε καλέσει το νεόνυμφο ζευγάρι στη δική της γαμήλια τελετή, αλλά και δεξίωση.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο, η Pippa συνδέθηκε με τον αγαπημένο της James Matthews και φρόντισε να είναι πιο τυπική με τα προσκλητήρια. Βέβαια και τότε η Meghan σνόμπαρε την Pippa, μη δίνοντας το παρών και αφήνοντας τον Harry να πάει ασυνόδευτο. Εμείς με τη σειρά μας αναρωτιόμαστε, μήπως η όμορφη ηθοποιός φοβήθηκε μην επαναληφθεί το σκηνικό που είχε συμβεί και στον προηγούμεο βασιλικό γάμο: Συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα η Pippa. Δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν σχολιάσει ότι η μικρή αδερφή της Kate την επισκίασε με τα καλλίγραμμα σωματικά της προσόντα, τα οποία τόνιζε το ολόστενο φόρεμά της.

 

Exit mobile version