Site icon Hallocy

Οι πασίγνωστοι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου και η καλλονή ανιψιά της Diana!

Οι Clooneys εντυπωσιακοί όπως πάντα, απέσπασαν όλα τα βλέματα- κυρίως φυσικά η Amal. Το κίτρινο-μουσταρδί φόρεμά της και το ασορτί καπέλο ήταν εξαιρετικά καλόγουστα, στο πλαίσιο των επιλογών που μας έχει συνηθίσει. Στο πλευρό της βέβαια, εξίσου γοητευτικός και ο George Clooney.

Oι Beckhams κατέφθασαν και η Victoria είναι πιο chic από ποτέ, αφού ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τον εαυτό της. Σε τόνους πιο σκουρόχρωμους από την προηγούμενη κυρία και τα μαλλιά πιασμένα, ήταν μία γνήσια Βρετανίδα στιλιστικά. Ο δε David παραμένει όσο handsome τον γνωρίσαμε στα γήπεδα.

Η Oprah Winfrey βασίλισσα των τηλεοπτικών talk show, απέδειξε ξανά ότι είναι και fashion icon. Δείτε τη με αυτό το baby pink πιο νεανική και φρέσκια από ποτέ, με ένα από τα ωραιότερα καπέλα που έχουμε δει και γόβες ultra chic.

Ο ηθοποιός Idris Elba επίσης λαμπερός, έχοντας στο πλάι του τη χαμογελαστή και επίσης καλοντυμένη σύζυγό του.

Την παράσταση όμως έκλεψε και μία ακόμη νεαρή κυρία με φινέτσα από άλλη εποχή, που έφερε αέρα από Diana. Καθόλου τυχαία μάλιστα αυτή η αναφορά, αφού πρόκειται για την καλλονή ανιψιά της, το 27χρονο μοντέλο Lady Kitty Spencer που φορούσε ένα αιθέριο Dolce &Gabbana φόρεμα σε σμαραγδί τόνους.

Δείτε live το γάμο πατώντας εδώ.

Exit mobile version