Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Και οι πρώην του Harry στο βασιλικό γάμο: Δείτε τι φόρεσαν!

Ο Harry αγαπά να μην ακολουθεί την πεπατημένη και να σπάει τα πρωτόκολλα. Αυτό δεν το έκανε μόνο με τη διαζευγμένη νύφη που επέλεξε, αλλά και καλώντας στο γάμο τις ίδιες του τις πρώην.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους που κατέφθασαν πρώτοι κιόλας στο κάστρο του Windsor που τελέσθηκε ο γάμος ήταν και 2 εντυπωσιακές κυρίες. Δεν πρόκειται για τυχαίες καλεσμένες ή απλές γνωστές, αλλά για πρώην συντρόφους του Πρίγκιπα, που μάλιστα είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Η πρώτη ονομάζεται Chelsy Davy, είναι 32 ετών και διατηρούσε σχέση με τον Harry για 7 ολόκληρα χρόνια, από το 2003 έως το 2010. Η δεύτερη, που είναι η ηθοποιός Cressida Bonas είχε σχέση μαζί του από το 2012 έως το 2014 και είναι επίσης μία πολύ όμορφη γυναίκα, όπως μας έχει συνηθίσει ο νιόπαντρος Harry.

Σύμφωνα μάλιστα με το Vanity Fair, o Πρίγκιπας είχε σκοπό να προσκαλέσει και την Chelsy Davy με την οποία διατηρούσε μια σχέση on – off. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει: «Ο Harry έχει διατηρήσει καλές φιλικές σχέσεις με τις Chelsy και Cressida, επομένως θα παρευρεθούν αμφότερες. Όταν χώρισαν διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν αρνητικά αισθήματα. Δεν νομίζω ότι θα την πειράξει την Meghan», λέει ένας φίλος του Harry.

harry ex

harry ex 2

Διαβάστε επίσης