Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Η μικρή Μελίνα βαφτίστηκε! Οι πρώτες φωτογραφίες, και η λαμπερή διακόσμηση!

H μικρή Μελίνα βαφτίστηκε!

Η “βασίλισσα της ψυχαγωγίας” και ο άσος του ποδοσφαίρου βάπτισαν σήμερα την αγαπημένη τους κορούλα και νονός δε ήταν άλλος από τον αγαπημένο αδερφό της Χριστιάνας, Πόλυ Αριστοτέλους.

Η βάπτιση έγινε σε  μία σεμνή τελετή στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Στρόβολο, στην παρουσία στενών συγγενών και φίλων του λαμπερού ζευγαριού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε η δεξίωση σε γνωστή αίθουσα της πρωτεύουσας. Ενα παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε για να υποδεχθεί την μικρή Μελίνα.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

Το ρόζ ήταν το χρώμα που επικρατούσε σε όλο τον χώρο. Tα λουλούδια που διακόσμησαν την διεξίωση ήταν σε λευκό, ροζ, και απαλό μωβ χρώμα, που έδεναν υπέροχα μεταξύ τους, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες, έδιναν μια πιο πριγκιπική νότα στο όλο σκηνικό.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

Το πανέμορφο ζευγάρι, πιο ευτυχισμένο από ποτέ, υποδέχτηκαν με χαμόγελο και κέφι τους προσκεκλημένους τους, και πόζαραν με την αγαπημένη τους κορούλα.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα από τα insta stories των αγαπημέμων τις συναδέλφων, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις μέτά την βάφτιση πιο χαρούμενη και χαμογελαστή από ποτέ.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης