Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Το αφιέρωμα για την βάφτιση της μικρής Μελίνας και η συγκίνηση της Χριστιάνας – Βίντεο

Είναι το πιο αγαπημένο και γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Εκείνος άσος του κυπριακού ποδοσφαίρου και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της στρογγυλής θεάς στη χώρα μας και εκείνη λαμπερή παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση και τα media πάνω από δέκα χρόνια.

Ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους βάφτισαν χθες την μικρή τους πριγκίπισσα. Και το όνομα αυτής… Μελίνα.

Νονός ο Πόλυς Αριστοτέλους , ενώ η εκκλησία που έγινε το ιερό μυστήριο ήταν η Αγιά Μαρίνα στον Στρόβολο. Ακολούθησε δεξίωση στο μαγαζί 1888, στη Λευκωσία.

Περισσότερα στο: https://alphanews.live/entertainment/aphieroma-gia-ten-baphtise-tes-mikres-melinas-kai-e-sygkinese-tes-christianas

θθθ

Ένα βίντεο – αφιέρωμα επιφύλαξε η ομάδα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” μαζεύοντας και “προδίδοντας” όλες τις γλυκές στιγμές που έζησαν στην εκκλησία αλλά στο κέντρο. Η συγκίνηση της Χριστιάνα εμφανή βλέποντας μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της στην οθόνη. Την παράσταση κλέβει οι γλυκιές φωτογραφίες του ζεύγους με τη μικρή Μελίνα και τα χαμόγελα που λάμπουν από ευτυχία.

Δείτε το αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Τάσος Ευαγγέλου

Περισσότερα στο: https://alphanews.live/entertainment/aphieroma-gia-ten-baphtise-tes-mikres-melinas-kai-e-sygkinese-tes-christianas

alphanews.live

Διαβάστε επίσης