Τετάρτη, 10 Αυγούστου

10 πράγματα που ίσως δεν προσέξατε στον Royal Wedding

Όλοι είδαμε την Princess Charlotte που έβγαλε τη γλώσσα της μέσα από το βασιλικό αυτοκίνητο. Όλοι είδαμε το δεύτερο φιλί που αντάλλαξαν οι newlyweds πάνω στην άμαξα. Παρόλα αυτά, ο γάμος της Meghan Markle και του Prince Harry φαίνεται πως είχε και άλλα moments που αξίζει να μελετήσουμε!

Το Something Blue της Meghan ήταν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι της Diana. Το φόρεσε στον παράμεσο του δεξιού της χεριού και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου το κοίταζε συνεχώς.

Μπορεί να προσέξατε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton έκατσε δύο θέσεις μακριά από τον Prince William, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι προσπάθησε με ευγένεια αλλά και επιμονή να ζητήσει αλλαγή του seating. Παρόλα αυτά, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά η σειρά είχε ως εξής: Prince William, Prince Charles, η σύζυγός του Camilla και τέλος, η Kate Middleton .

Ο επίσκοπος κατά τη διάρκεια του μυστηρίου είχε μπροστά του ένα Ipad! Μπορεί το παλάτι να είχε απαγορεύσει τη χρήση κινητών και tablet, όμως ο επίσκοπος φαίνεται πως έκανε μια μικρή παρασπονδία!

Η πινακίδα του αυτοκινήτου με το οποίο έφτασε η Δούκισσα του Σάσεξ είχε αριθμό Ε190518. Tην ημερομηνία του γάμου δηλαδή. Πόσο ρομαντικό!

Δηλώνει φεμινίστρια και το αποδεικνύει. Και τα δύο νυφικά φορέματα της Δούκισσας του Σάσεξ είχαν σχεδιαστεί από γυναίκες designers. To πρώτο νυφικό έφερε την υπογραφή της Clare Waight Keller, καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Givency και το δεύτερο ήταν δια χειρός Stella McCartney.

Από τη guest list έλειψε το μικρότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Prince Louis, τρίτο παιδί και δεύτερος γιος της Kate Middleton και του Prince Williams δεν παρέστη στο γάμο του θείου του! Άλλωστε δεν είχε κλείσει καν τον πρώτο μήνα της ζωής του!

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry έχουν άλλα μικρά ονόματα. Έτσι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, αρχικά τους αποκάλεσε Rachel και Henry αλλά στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα ονόματα με τα οποία τους γνωρίζει ο κόσμος.

Ο Prince Harry κάλεσε τις δύο πρώην φιλενάδες του, οι οποίες μάλιστα φαίνεται απόλαυσαν το κάλεσμα! Η Chelsy Davy και η Cressida Bonas ήταν εκεί για να ευχηθούν στον πρώην αγαπημένο τους. Πολιτισμένα πράγματα!

Το φόρεμα με την υπογραφή του Οίκου Alexander McQueen που επέλεξε να φορέσει η Kate Middleton δεν το φόρεσε για πρώτη φορά. Το είχε φορέσει ξανά και μάλιστα σχετικά πρόσφατα στην πολυφωτογραφημένη βάπτιση της Princess Charlotte το 2015!

Η νυφική ανθοδέσμη είχε περισσότερους συμβολισμούς από ό,τι λουλούδια! Ο Prince Harry επισκέφθηκε τους κήπους του Kensington Palace και μάζεψε τα λουλούδια μόνος του σε μια συμβολική κίνηση αγάπης και τρυφερότητας! Και δεν είναι μόνο αυτό… Επέλεξε να εντάξει στην ανθοδέσμη τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του, Diana, που στη Βρετανία λέγονται Forget-Me-Not (μη με λησμόνει).

Διαβάστε επίσης