Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Spoiler «Game of love». Αυτός κέρδισε στον τελικό. Νικητής είναι ο…

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες. Και όταν αναφέρομαι στα γυρίσματα… κάνω λόγο για τον τελικό. Βλέπετε η πίεση που έχει δεχτεί ο Αντ1 με όσα συμβαίνουν, έχουν κάνει τα στελέχη του να τρέχουν και να μην φτάνουν. Κι επειδή εδώ σας έχω μάθει στην αποκλειστική πληροφορία πρίν απο κάθε άλλον…έρχομαι σήμερα να χαλάσω την «σούπα» σε πολλούς.

Νικητής του παιχνιδιού εδώ και λίγες ώρες είναι ο Γιάννης Λεβεντάκης. Το αγόρι αυτό που όπως φαίνεται έχει θεματάκι με την κοιλίτσα του μιας και έχει «τικ» κάθε φορά που κάθεται να απομακρύνει την μπλούζα απο το κορμί του είναι ο τελικός νικητής και αυτός που έλαβε τελικώς τα 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα ωστόσο με τις ίδιες πηγές ο νεαρός γιός του Εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, μετά το πέρας των γυρισμάτων-μπορεί να το δούμε και στον τελικό αυτό-αποφάσισε να μοιράσει τα χρήματα στους συμπαίκτες του.

Δεν γνωρίζω αν τελικά η απόφαση του αυτή θα παίξει στον αέρα. Ξέρω πώς η κίνηση του αυτή με εντυπωσίασε και έκανε και τον ίδιο ακόμη πιο συμπαθή σε όλο τον κόσμο. Μαγκιά του.

blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης