Site icon Hallocy

Ο Φαίδωνος δίνει νέα ονόματα: Οι δύο Ραφαέλοι ανέλαβαν μετά το Μούζο – Ο «Π» κατασκευάζει βόμβες – Δρομολογούν συγκάλυψη

– Ο Δήμαρχος Πάφου δε σταματά να ξεσκεπάζει τα κακώς κείμενα στις κρατικές Υπηρεσίες, αλλά και τις ταυτότητες προσώπων που σχετίζονται ενεργά με το οργανωμένο έγκλημα – Δίνει ξεκάθαρα πλέον τους δύο συνεργάτες του Μούζου ονομαστικά, ενώ αναφέρεται και στον κατασκευαστή των βομβών – Δεν θα ακολουθήσω την τετριμμένη διαδικασία να προβώ σε κατάθεση, γιατί απλά αυτή θα χρησιμοποιηθεί ξανά για να μη γίνει τίποτα – Ο Φαίδωνος προκαλεί εκ νέου να γίνει Πόθεν Έσχες στα δύο στελέχη της ΥΚΑΝ που έχει κατονομάσει – Στοχοποιεί εκ νέου τα 2 μπαρ επί της Λ. Αγ. Αντωνίου – Παρέμβαση on air του Προέδρου της Επ. Ελέγχου της Βουλής, καλώντας τον Δήμαρχο και την ηγεσία της Αστυνομίας να ενημερώσουν αρμοδίως.

Χειμμαρώδης για ακόμα μια ημέρα ο Δήμαρχος Πάφου από το στούντιο του ΡΙΚ στην Πάφο ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος πραγματοποίησε παρέμβαση στο πάνελ της εκπομπής «Από Μέρα σε Μέρα», παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων, μεταξύ άλλων και του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, Γιώργου Γεωργίου (ΔΗΣΥ).

Ουσιαστικά ο Δήμαρχος προανήγγειλε από «αέρος» ΡΙΚ ότι αυτή την φορά δεν πρόκειται επ’ ουδενί να δώσει κατάθεση για τα όσα γνωρίζει στην Αστυνομία, προκειμένου να μη δώσει άλλοθι στα ηγετικά της κλιμάκια να απαξιώσουν έτι περαιτέρω τα όσα αναφέρει, καθώς ήδη από τις προηγούμενες ημέρες η επίσημη θέση της Αστυνομίας είναι ότι ο Δήμαρχος προβαίνει σε κινήσεις λαϊκισμού.

Έτσι ο Δήμαρχος ανέφερε πως πλέον δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη και τετριμμένη διαδικασία να προβεί σε κατάθεση, αλλά αντ’ αυτού πρόκειται να τα πεί όλα δημοσίως στον «αέρα» κι ας το λάβουν αυτό ως κατάθεση. Ο κ. Φαίδωνος είπε συγκεκριμένα ότι οι ανώτεροι θα λένε στους αξιωματικούς «μην έχετε έννοια, είναι καταγγελίες από τον Δήμαρχο…».

«Ας πάνε να δούνε καλύτερα το ‘Πόθεν Έσχες’ των δύο στελεχών της ΥΚΑΝ, με τα Rolex, τα εξοχικά εντός και εκτός Κύπρου και τις καταθέσεις, να δούμε πως τα κάνανε αυτά, γιατί περιουσίες από γονείς δεν είχαν οι άνθρωποι αυτοί. Μήπως άραγε να πάω να δώσω κατάθεση για το πως τα πιάσαν τα χρήματα από τα ναρκωτικά, ή για τον κύριο κατασκευαστή των βομβών κατά 80%-90% με το υλικό Semtex, το όνομα του οποίου ξεκινάει από «Π»; Όχι δεν χρειάζεται λοιπόν κατάθεση, γιατί τόσο ο Υπουργός όσο και ο Αρχηγός τον ξέρουν καλά, πολύ καλά, ενώ δεν αναφέρω το προάστιο-χωριό της Λεμεσού, για να προκαλέσω δυσφήμιση στην περιοχή δημοσίως».

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος, αναφέρει μήπως να δώσω κατάθεση για τους δύο στην Πάφο, οι οποίοι φέρουν το όνομα Ραφαέλο και οι δύο, αμφότεροι συνεργάτες του Μούζου, ο ένας πιο στενός, οι οποίοι μετά την σύλληψή του έχουν αναλάβει οι ίδιοι πλέον το «λιανεμπόριο» ναρκωτικών, ο ένας στην Χλώρακα και ο άλλος στον Μούτταλο… ή μήπως να πάω και πάλι για κατάθεση, γιατί κατέθεσα στην Αστυνομία πριν από 8 μήνες, για τα δύο μπάρ που πωλούν ναρκωτικά στην Λεωφόρο Αγ. Αντωνίου, όπου αποτελούν κράτος εν κράτει; Τα ξέρουν όλα απλά ολιγορούν οι αρμόδιες Αρχές, αυτό είναι όλο. Επίσης, ο κ. Δήμαρχος ανεφέρθη ξανά στο περιστατικό που του τηλεφώνησε κατάδικος των Κεντρικών μέσα από το κελί του, ενώ κατά τ’ άλλα κινητά δεν υπάρχουν στα κελιά και σας διαβεβαιώ, ότι είναι πολλά τα κινητά στα κελιά.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη από το στούντιο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, Γιώργος Γεωργίου (ΔΗΣΥ) αναφέροντας στον Δήμαρχο: «Θα λάβετε Δήμαρχε πρόσκληση επίσημη μαζί με όλη την ηγεσία της Αστυνομίας στην επίσημη έρευνα που θα γίνει για το αν υπήρξαν παραλείψεις, σκόπιμες ή μη των καταγγελιών του Φαίδωνος που έχουν κατά καιρούς υποβληθεί επωνύμως, με την συζήτηση να πρόκειται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στην Επιτροπή που προεδρεύει ο κ. Γεωργίου, να φέρει η Αστυνομία όλα τα γραπτά στοιχεία που είχαν περιέλθει σε αυτούς για τον Μούζο και τα αδέλφια Φελλουΐμ, θα πέσουν τα μαλλιά της κεφαλής σας.

newsit.com.cy

Exit mobile version