Site icon Hallocy

Έξαλλη η μητέρα που κατηγορείται για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού: «Ανακρίβειες και ψέματα εκτόξευσε δημοσίως ο Δημήτρης Ταλιαδώρος»

– Στην αντεπίθεση περνά η μητέρα που φέρεται να χτύπησε την Βοηθό Δ/ντη του Λυκείου Κύκκου Α’ στη Λευκωσία και πως προκάλεσε εκτεταμένες φθορές σε δημόσια περιουσία – Χθες ο συνδικαλιστής Δ. Ταλλιαδώρος επιβεβαίωσε το περιστατικό – Η κόρη της συγκεκριμένης μητέρας φέρεται να μην προβιβάσθηκε λόγω υπέρβασης του ορίου απουσιών.

Για ακόμα μια φορά ο «Ασκός του Αιόλου» ανοίγει στον χώρο της Παιδείας, καθώς επ’ αφορμή του θανάτου του άτυχου 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή έχει ξεσπάσει ένας κυκεώνας αντιπαραθέσεων μεταξύ Υπουργείου Παιδείας, συνδικαλιστών, οργανωμένων γονέων, με τα απόνερα να συμπαρασύρουν στην εκρηκτική ατμόσφαιρα αντεγκλήσεων και το Υπουργείο Υγείας, αλλά και τους ιατρούς, σε μια κρίση με έντονες τις προεκτάσεις και στην κοινωνία. Βιαιοπραγίες, αλληλοκατηγορίες φορέων συνεπικουρούν σε ένα γενικευμένο κλίμα αποσταθεροποίησης σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα για την χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο οργισμένη ήταν η αντίδραση της ίδιας της μητέρας, η οποία κατηγόρησε για «ανακρίβειες και ψέματα που εκτόξευσε δημοσίως ο Δημήτρης Ταλιαδώρος», όπως καταγγέλλει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας στο Λύκειο Κύκκου Α’ στη Λευκωσία φέρεται να έκανε ντου στο σχολείο προβαίνοντας σε ξυλοδαρμό και απειλές κατά της Βοηθού Διευθύντριας, εξύβρισε τους πάντες και τα πάντα, ενώ προέβη και σε καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Το Sigmalive επικοινώνησε, με τη συγκεκριμένη μητέρα, καταγράφοντας την δική της θέση για τα θλιβερά τεκταινόμενα.

Βάσει λοιπόν των όσων ανέφερε η κυρία Β.Ι., τα όσα της καταμαρτυρεί ο Διευθυντής του εν λόγω σχολείου, Δημήτρης Ταλιαδώρος, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι ουδέποτε έλαβε συστημένες επιστολές από το σχολείο της κόρης, μέσω των οποίων ενημερωνόταν υποτίθεται πως η κόρη της κινδυνεύει από απουσίες.

Η κυρία Β.Ι. πρόσθεσε πως «Έλεγαν της κόρης μου να μου διαβιβάσει ότι κινδυνεύει από απουσίες. Υπάρχει κανένα παιδί, που θα το έλεγε της μητέρας του αυτό το πράγμα; Έπρεπε να μου στείλουν επιστολή ή έστω να με πάρουν ένα τηλέφωνο, όταν ακόμη βρισκόταν στο όριο των απουσιών».

Όπως δήλωσε η μητέρα, όλα ξεκίνησαν όταν ενημερώθηκε ότι η κόρη της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα απουσιών, τότε αποφάσισε να πάει στο σχολείο κι εκεί της αναφέρθηκε όπως την επόμενη μέρα παρουσιάσει την κόρη της στη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς όμως να είναι απαραίτητη η παρουσία της ιδίας.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας της ανήλικης, όντως μετάβη στο σχολείο με την κόρη της, αποχωρώντας εν συνεχεία, προκειμένου ν’ αφήσει την κόρη της να μιλήσει με τον Διευθυντή.

Σε κάθε περίπτωση η μητέρα υποστηρίζει ότι μετά από παρέλευση μίας ώρας, έλαβε τηλεφώνημα από την κόρη της «σε άθλια κατάσταση, κλαμένη, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πανικού». «Μάμμα αφήσαν με ιδία τάξη», φέρεται να είπε η κόρη στη μητέρα, αμέσως μετά από τη συνάντησή της με τον κ. Ταλιαδώρο.

Η μητέρα τότε ήταν που ξαναπήγε στο σχολείο και όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν βρίσκεται εντός της σχολικής μονάδας, μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή ζητώντας του εξηγήσεις.

Εξάλλου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, δεν προκάλεσε ουδεμία φθορά δημόσιας περιουσίας εντός του σχολείου, όπως διατείνεται ο κ. Ταλιαδώρος, αλλά ότι είχε έντονους τρόπους στα όσα είπε προς την Διεύθυνση του Σχολείου. «Δεν έσπασα τίποτα. Είχαμε απλά μία έντονη λογομαχία με τον Διευθυντή του σχολείου και έμεινε ως εκεί».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι μετά από τα συγκεκριμένα διαδραματισθέντα, η κόρη μίλησε με ειλικρίνεια στη μητέρα της, παραδεχόμενη, επιτέλους, πως είχε συσσωρευμένες απουσίες, παρέχοντας και κάποιες «εξηγήσεις» για αυτές τις πολλές απουσίες…

newsit.com.cy

Exit mobile version