Site icon Hallocy

«Power of love» – Βάζει φωτιά ο Δώρος – Τα χρωστούμενα και το στήσιμο

Εμένα να με διαβάζετε και να με ακούτε. Άλλωστε εδώ διαβάσατε πρώτοι για την αποχώρηση του ζευγαριού, το κόψιμο κάθε σχέσης με την παραγωγή τους δικηγόρους και τις εκκρεμότητες. Λοιπόν το θέμα έχει συνέχεια. Και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα.

Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι το “κλαρίνο” από την Κύπρο είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Μία απήχηση βεβαίως η οποία ξεκίνησε απο την στιγμή που έγινε γνωστή η άτακτη προσωπική ζωή του, με τις πολλές γυναίκες και τα πολλά παιδιά. Κάτι που ο Δώρος, ενώ είχε ζητήσει απο την παραγωγή να μην γίνει γνωστό από το παιχνίδι, αυτό έγινε από την περιβόητη τότε σπόντα της Μαρίας Μπακοδήμου.

Από τότε το γυαλί έσπασε… ράγισε και στο τέλος έγινε κομμάτια. Η προσπάθεια των στελεχών της παραγωγής να τον κάνουν να επιστρέψει ήταν και παραμένει μεγάλη. Σε αυτό το πλαίσιο και για να λάβει επιτέλους τα χρήματα που δεν έχει πάρει ακόμη – το εβδομαδιαίο 540άρι αλλά και τα έπαθλα πολλών εβδομάδων – ο Δώρος μπήκε και πάλι στο παιχνίδι προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Και το έκανε με μισή καρδιά. Τον είδατε.

Ωστόσο και παρ’ όλες τις δεσμεύσεις της παραγωγής μέχρι και σήμερα ο Δώρος δεν έχει πάρει τα χρήματα που υπολογίζονται γύρω στα 11.000 ευρώ. Αυτό μαθαίνω έχει εξοργίσει τον Κύπριο ο οποίος σκοπεύει σε λίγες ώρες απο τώρα να βγεί και να πεί πολλά. Τι θα πει άραγε; Θα μιλήσει για στημένο παιχνίδι; Για πραγματικές σχέσεις; Για «μαϊμού» ζευγάρια; Όπως και να ‘χει… η ιστορία αναμένεται να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής…

blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version