Site icon Hallocy

Πάφος: Πως η εκδρομή με τις μηχανές για τον 33χρονο Χάρη Δρουσιώτη μετατράπηκε σε ανείπωτη τραγωδία

– Ο 33χρονος μοτοσικλετιστής είναι το νέο θύμα της ασφάλτου – Συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη γυναίκα – Από το δυστύχημα τραυματίστηκε θανάσιμα ο μοτοσικλετιστής και σοβαρά οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος – Ο άτυχος 33χρονος μετέβαινε σε μια εκδρομή με άλλους φίλους που είχαν επίσης μηχανές.

Ο 33χρονος μοτοσικλετιστής Χάρης Δρουσιώτης, κάτοικος Πάφου, είναι από χθες το νέο θύμα της ασφάλτου στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 11:35, ο 33χρονος μοτοσικλετιστής ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στον κύριο δρόμο Νικόκλειας Φασούλας με νότια κατεύθυνση σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη γυναίκα με συνοδηγό τον σύζυγο της 89 ετών με βόρεια κατεύθυνση, εξ αντιθέτου.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε κρίσιμα ο μοτοσικλετιστής και σοβαρά οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος.

Ακολούθως τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών ο 33χρονος υπέκυψε στα τραύματα του περίπου στις 14:00 το απόγευμα.

Ο 33χρονος εργαζόταν ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ βάσει πληροφοριών του ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριου Ιγνατίου, ο άτυχος Δρουσιώτης πήγαινε σε μια εκδρομή με φίλους του με τις μηχανές τους, φέροντας μάλιστα κανονικά τόσο το προστατευτικό κράνος, όσο και την ειδική στολή του μοτοσικλετιστή.

Ο άτυχος Χάρης Δρουσιώτης καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο αγοράκι ηλικίας 4,5 ετών.

Η 65χρονη οδηγός φέρει κάταγμα στα πλευρά και κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ ο 89χρονος τραυματίστηκε ελαφρά

Μέλη της Τροχαίας Πάφου εξετάζουν τις συνθήκες του νέου αυτού τραγικού δυστυχήματος.

Exit mobile version