Site icon Hallocy

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle: Η απίστευτη ομοιότητα με τον πρίγκιπα Harry!

CARDIFF, WALES - JANUARY 18: Meghan Markle chats with people inside the Drawing Room during a visit to Cardiff Castle on January 18, 2018 in Cardiff, Wales. (Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και μερικές ημέρες η Meghan Markle που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου της με τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry.

Ο γάμος του ζευγαριού θεωρείται – και όχι άδικα – ως ο γάμος της χρονιάς ενώ το σίγουρο είναι πως χρόνια μετά ακόμα θα συζητιούνται τα όσα έγιναν.

Το ρομαντικό νυφικό της, οι καλεσμένοι αλλά και η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπιστήκε το γεγονός από τους ίδιους, θα μείνουν αδιαμφισβήτητα στην ιστορία. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως για την πρώην ηθοποιό αυτός δεν ήταν ο πρώτος γάμος.

Το 2011, όπως πολλοί γνωρίζουν, η Meghan είχε παντρευτεί μετά από 7 χρόνια σχέσης τον κινηματογραφικό παραγωγό, Trevor Engelson. Το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο, όμως όπως φαίνεται τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη σχέση τους, με αποτέλεσμα δύο χρόνια αργότερα να αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα πολλοί πιστεύουν πως ο Engleson μοιάζει εμφανισιακά με τον πρίγκιπα Harry… Εσείς τι λέτε;

 

Exit mobile version