Site icon Hallocy

Κύπριος αστυνομικός «χτύπησε» αναρρωτική και πιάστηκε να τα «τσούζει» σε μπυραρία

– Ο εν λόγω αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγού εντοπίσθηκε να διασκεδάζει σε μπυραρία – Στην πορεία όμως διαπιστώθηκε ότι είχε περαιτέρω εμπλοκή με την συγκεκριμένη μπυραρία – Οι “μυστικοί” της Διεύθυνσης Επαγγελματικών Προτύπων στην μπυραρία και πειθαρχική έρευνα εις βάρος του
Την Τετάρτη (30/5) ένας αστυνομικός βάσει απόφασης του Αρχηγού ετέθη σε διαθεσιμότητα, ενώ εις βάρος του διετάχθη πειθαρχική έρευνα.

Αιτία η αναρρωτική άδεια που ζήτησε κι έλαβε, ενώ αυτός κατά την διάρκειά της εντοπίσθηκε σε μπυραρία.

Σύμφωνα όμως με το άρθρο του Μιχάλη Χατζηβασίλη ο αστυνομικός είχε ήδη εγείρει τις υποψίες των μελών της Διεύθυνσης Επαγγελματικών Προτύπων (ΔΕΠ) της Αστυνομίας, βάσει αξιολόγησης πληροφοριών ότι ενώ αυτός βρισκόταν με άδεια ασθενείας, απουσιάζοντας από την υπηρεσία του, αυτός πήγαινε στην ίδια μπυραρία, στην οποία φέρεται να έχει επαγγελματική εμπλοκή σε αυτό.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο μέλη της ΔΕΠ μετέβησαν στην συγκεκριμένη μπυραρία, η οποία βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή, όπου προσποιήθηκαν τους πελάτες. Εκεί εντόπισαν τον υπό πειθαρχική έρευνα αστυνομικό να βρίσκεται εντός της επιχείρησης, όπου δεν φαίνεται να ήταν απλά και μόνον ένας θαμώνας.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η ΔΕΠ συνέταξε ενημερωτική έκθεση με αποδέκτη τον αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος χθες Τετάρτη έδωσε οδηγίες στον αστυνομικό διευθυντή της επαρχίας στην οποία υπηρετεί ο συγκεκριμένος αστυφύλακας όπως αυτός τεθεί σε διαθεσιμότητα ωσότου περατωθεί η εις βάρος του πειθαρχική έρευνα.

Προς διερεύνηση της υπόθεσης, οι υπό κάλυψη αστυνομικοί είχαν ερευνήσει και τον λογαριασμό του συγκεκριμένου αστυνομικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναζήτησαν τυχόν αναρτήσεις που σχετίζονταν με το συγκεκριμένο υποστατικό.

newsit.com.cy

Exit mobile version