Site icon Hallocy

Δώρος Παναγίδης: Πρέπει να δείτε την δήλωσή του για το Power of Love

Ο Δώρος Παναγίδης αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι του SKAI, Power of Love, από όπου και αποκόμισε τόσο θετικές όσο και αρνητικές εμπειρίες. Μπορεί μεν να κατάφερε όντως να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αθηνάς Χρυσαντίδου, ωστόσο ένιωσε να χάνει την αξιοπρέπειά του και τελικά αποχώρησε μαζί με την αγαπημένη του.

Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι που τον ώθησαν να φύγει από το σπίτι της αγάπης; Σύμφωνα με το 7 μέρες TV, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ήταν απόφαση στιγμής, αλλά κάτι που είχαμε ήδη συζητήσει σαν ενδεχόμενο και πιο πριν».

Αν και τους προβλημάτισε πως θα διακινδύνευαν τα κέρδη τους όντας και το δημοφιλέστερο ζευγάρι, αυτό δε στάθηκε ικανό να τους κρατήσει στο παιχνίδι. «Το σκεφτήκαμε εννοείται, αλλά ζυγίσαμε τα πράγματα και αποφασίσαμε ότι αυτό ήταν το σωστότερο να κάνουμε. Ασφαλώς και ένιωσα πειραματόζωο, νιώθεις από ένα σημείο και μετά ότι χάνεις την αξιοπρέπειά σου. Δε μπορείς να λειτουργείς όπως θέλεις εσύ, αλλά όπως θέλουν οι άλλοι. Και όχι απλώς όπως σου επιβάλλουν, αλλά να λειτουργείς να διαδικασίες προγραμματισμένες και σχεδιασμένες, εννοώ στο οργανωτικό κομμάτι.»

Exit mobile version