Site icon Hallocy

H Χριστίνα Παυλίδου εκτός Γαλάτειας! Τι συνέβη;

Πρόκειται για μια απ’ τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες τόσο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης. Ο λόγος για την Χριστίνα Παυλίδου τη οποία βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη επιτυχημένη σειρά του Σίγμα “Γαλάτεια”.

Το τελευταίο διάστημα όμως ακούγεται έντονα η φήμη ότι παρά την επιτυχία της σειράς η διάσημη ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά. Σε ερώτηση του περιοδικού Down Town στην ίδια κατά πόσο ισχύει, η ίδια απάντησε: «Ναι, ισχύει ότι αποχωρώ από τη σειρά εποχής του Σίγμα, παρά την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους. Ο λόγος είναι γιατί θα συμμετάσχω στην καινούρια σειρά του Γιώργου Τσιάκκα, στον Alpha Κύπρου, κάτι που περίμενα πολλά χρόνια να γίνει».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κύπριος σεναριογράφος μετά από πέντε χρόνια αποχής επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτή τη φορά υπογράφει σενάριο για τον Αlpha Κύπρου. Πρόκειται για ένα σήριαλ τριών επεισοδίων την εβδομάδα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στα ονόματα που έχουν κλείσει μέχρι τώρα είναι οι: Χριστίνα Παυλίδου, Γιώργος Ζένιος, Μαρία Ιωάννου, Νίκη Δραγούμη, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν τα casting για τους Ελλαδίτες ηθοποιούς.

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 600

Exit mobile version