Site icon Hallocy

Το αποκαλυπτικό φόρεμα δεν ήταν ικανό να σώσει αυτή τη παίκτρια στο Power of Love

Το χθεσινοβραδινό gala του δημοφιλούς reality στο κανάλι του ΣΚΑΙ Power of Love, συγκέντρωσε και πάλι την προσοχή χιλιάδων τηλεθεατών. Με το παιχνίδι να είναι από τα πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού, ειδικά η Παρασκευή είναι ιδιαίτερο highlight αφού περιλαμβάνει την ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη της εβδομάδας, αλλά και την αποχώρηση από το Σπίτι της Αγάπης.

Αυτή η φορά είχε τις δικές τις τροποποιήσεις και ιδιαιτερότητες, που κατέστησαν και τη διαδικασία πιο ενδιαφέρουσα. Οι καινούργιοι παίκτες είχαν ασυλία, ενώ τόσο ο Σωκράτης όσο και η Άννα είχαν επίσης ασυλία, επειδή κατάφεραν να αναδειχθούν ως οι πιο αγαπητοί παίκτες του κοινού. Τέλος, ασυλία απέσπασαν και η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος, κατόπιν ψηφοφορίας των παικτών. Το βραβείο των 2500 ευρώ κέρδισε τελικά ο Σωκράτης, που αν και αρκετά αμφιλλεγόμενος, έχει ήδη το δικό του πιστό κοινό. Ιδιαίτερα σοκαρισμένος, κατάφερε αυτό που προσδοκούσε πολύ καιρό τώρα.

Όσον αφορά τους υποψηφίους, από το σπίτι των αγοριών στη θέση αυτή βρέθηκε ο Κυριάκος, ενώ από των κοριτσιών οι Εύα και Βίβιαν, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες. Μετά από ψηφοφορία των παικτών, η όμορφη Βίβιαν Τσίμιλα που επίσης είχε απασχολήσει πολύ από την άφιξή της έως τώρα, κλήθηκε τελικά να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Exit mobile version