Site icon Hallocy

«Η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να είναι καλύτερη από την Αλίκη»! Επική δήλωση από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό για τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»!

Και όμως το είπε!
Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Γερονικολού!

Όπως γνωρίζουμε η ηθοποιός θα ενσαρκώσει στο θέατρο τον ρόλο που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και έχει προκαλέσει αντιδράσεις!

Η ηθοποιός σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της τόνισε πως η Κατερίνα Γερονικολού ίσως να είναι καλύτερη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα χτυποκάρδια πια. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι έκανε η γιαγιά μου. Η γιαγιά μου φορούσε μισό φόρεμα μέχρι κάτω. Ενώ τώρα τα βγάζουμε όλα έξω. Μπορεί και να είναι καλύτερη από την Αλίκη η Γερονικολού. Η Αλίκη ήταν πολύ καλή ηθοποιός, αλλά δυστυχώς χάλασε. Έκανε μανιέρα. Το σταριλίκι… Η Μπριζίντ Μπαρντό… Η Αλίκη ήθελε γρήγορα να γίνει η μοναδική. Κι έγινε η μοναδική. Έδωσε χαρά σε πολύ κόσμο, αλλά δεν ήταν ευτυχισμένη», είπε η Μέλπω Ζαρόκωστα και αιφνιδίασε τους πάντες!

Exit mobile version