Site icon Hallocy

Όλα για τη Meghan! Η «θυσία» του πρίγκιπα Harry για την ημέρα του γάμου του

Ήταν στις 19 Μαΐου όταν ολόκληρη η Ευρώπη –και όχι μόνο- έμεινε καθηλωμένη στις τηλεοράσεις της για να απολαύσει την τελετή του βασιλικού γάμου στη Βρετανία.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, έγιναν και επίσημα ζευγάρι με το κοινό να σχολιάζει πέρα από την άψογη εμφάνιση της νύφης, την κομψότητα του αδερφού του William, ο οποίος εμφανίστηκε αδυνατισμένος μέσα στο γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ο Harry, βλέπετε, είπε το «ναι» στη μέλλουσα σύζυγό του, όταν εκείνη του ζήτησε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με πρώτη της απαίτηση ο καλός της να κόψει το τσιγάρο!

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό «βασανιστήριο» στο οποίο η πρώην ηθοποιός υπέβαλλε τον περιζήτητο Πρίγκιπα.

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός τους ο Harry αναγκάστηκε κι αυτός να δουλέψει με την Gabriela Peacock, -τη γυναίκα που εμπνεύστηκε τη GP Nutrition- η οποία έχει αναλάβει το πρόγραμμα διατροφής όλων των μελών της βασικής οικογένειας. Η ίδια, δημιούργησε για εκείνον ένα διατροφικό πλάνο αποτοξίνωσης με ειδικά για την περίπτωσή του συμπληρώματα διατροφής, βασισμένο στο πρόγραμμα «Clean Eating», το οποίο ακολουθεί και η Meghan.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτό;

Πέντε γεύματα την ημέρα, με πολλούς φυσικούς χυμούς, άπαχη πρωτεΐνη, καλούς υδατάνθρακες και καλά λιπαρά. Ωστόσο, κρίνεται απαραίτητη η πλήρης αποχή από επεξεργασμένα τρόφιμα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Harry ξεκίνησε και τη γυμναστική στο πλευρό της αγαπημένης του. Κάπως έτσι, κατάφερε να χάσει τρία κιλά μέχρι την ημέρα του βασιλικού γάμου, γεγονός που χαροποίησε ιδιαιτέρως τη Markle.

Τι τραβάει ολόκληρος Πρίγκιπας…

Exit mobile version