Site icon Hallocy

Αθηνά Οικονομάκου: Πως μια “κοντή”, “κακιά” κατάφερε τα πάντα στην ζωή της!

Για εμένα η Αθηνά Οικονομάκου είναι η απόλυτη επιτυχημένη γυναίκα!

Έχει καταφέρει το απολύτως απίθανο. Είναι αυτό που γράφω στον τίτλο… Μία “κοντή”, “κακιά” έχει πετύχει στον έρωτα στην οικογένεια και στις μπίσνες. Άρα είναι απολύτως επιτυχημένη!

Εξηγούμαι…

Ξεκινάω με το “κοντή”… Την Αθηνά Οικονομάκου τη έχω δει από κοντά, μόνο εγώ της ρίχνω ένα κεφάλι που είμαι 1.71, άρα δεν είμαι για να παίζω 5άρι στο μπάσκετ. Είναι μία γυναίκα που δεν σου γεμίζει το μάτι από κοντά με τίποτα. Είναι μια γυναίκα αρκετά κοντή και πολύ λεπτή. Εμένα ρε παιδί μου, μου βγάζει κοριτσάκι που πάει στο λύκειο. Και όμως… Πως τα έχει καταφέρει και ο φακοό, όχι απλά την λατρεύει, την απογειώνει και την αποθεώνει. Που θέλετε; Στην τηλεόραση; Στο Instagram; Όπου και να την δεις είναι μπουκιά και συχώριο. Χθες, ας πούμε, έβαλε μία φωτογραφία με μαγιό στο Instagram και έπεσε το σύμπαν. Με το που την βλέπει λες “Πωωω, η κοπέλα πρέπει να είναι μοντέλο και 2 μέτρα γυναίκα!”, δεν είναι όμως…. Φροντίζει να δείχνει έτσι.

Η Αθηνά το “κοντή” το έχει κάνει προτέρημα. Το έχει κάνει δύναμη, το έχει κάνει ενέργεια. Μην φανταστείτε όμως ότι είναι κάτι τυχαίο. Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, την κάθε της φωτογραφία στο Instagram την δουλεύει εξονυχιστικά και απολύτως επαγγελματικά. Αυτές δηλαδή που βλέπετε εσείς σαν απλό, κρύβει από πίσω πολύ σκληρή δουλειά και πολύ επαγγελματισμό. Το “τυχαίο”… δεν ανήκει στο λεξιλόγιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

 

Όλα είναι στοχευμένα, προγραμματισμένα και -σαφέστατα- πιστές αντιγραφές των ξένων Celebrities.

Ερχόμαστε στο “κακιά”! Φυσικά η Οικονομάκου δεν είναι καθόλου κακό παιδί και καθόλου κακό κορίτσι. Το “κακιά” το βάζω επειδή στην πραγματικότητα η κοπέλα έγινε γνωστή από την “Ξένια” που έπαιζε Στη ζωή της άλλης. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ηθοποιοί στιγματίζονται από τους ρόλους που παίζουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταστρέφονται οι ηθοποιοί εξαιτίας ενός ρόλου που στην συνέχεια τους ακολουθεί σε όλη τους την ζωή. “Η Ζωή της άλλης” ήταν μια σειρά στο Mega που σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης και η Αθηνά Οικονομάκου δέχθηκε για πολλά χρόνια να παίζει την απόλυτη κακιά στο σίριαλ. Η Αθηνά, αντί να την “φορέσει” ο ρόλος… “Φόρεσε” αυτή τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της! Επειδή συγχρόνως έπαιζε θέατρο και έκανε κι άλλα πράγματα, η καριέρα της “χτίστηκε” πάνω στην “Ξένια” αλλά κατάφερε το ακατόρθωτο… να μην την “πνίξει” ο συγκεκριμένος ρόλος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από αυτή την συγκεκριμένη σειρά η κοπέλα που έκανε την πιο μεγάλη καριέρα είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Ενώ αντιθέτως οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

 

Και πάμε στο τρίτο κομμάτι της Αθηνά: Οικογένεια και σχέση. Σε αυτό το σημείο η Αθηνά το τερμάτισε και το απογείωσε. Ως ηθοποιός χειρίστηκε τις προσωπικές σχέσεις άψογα. Τι έκανε δηλαδή; Δεν μίλησε ποτέ για καμία σχέση της ενώ τα είχε με τον Ησαΐα Ματιάμπα, με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και με τον Βραζιλιάνο Ραούλ και παρά το γεγονός ότι την “έπιασαν” με παπαράτσι φωτογραφίες, η Αθηνά ποτέ δεν άνοιξε το στόμα της να μιλήσει για αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί; Γιατί απλά δεν ήταν οι άντρες της ζωής της. Μόλις είδε τον Μιχόπουλο στην Μύκονο χωρίς καν να της πει καλημέρα τον κέντραρε, τον στόχευσε και κατέκτησε. Όλα αυτά σε χρόνο μηδέν.

Συμπέρασμα: Η Αθηνά Οικονομάκου όταν βάλει κάτι στο στόχαστρο της, δεν παίζει. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με τον οποίο έφερε στην ζωή και τον Μάξιμο είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά έκλεισε τον κύκλο της και συμπλήρωσε το κομμάτι οικογένεια.

Πιστεύω να καταλάβατε μέσα από το κείμενο μου, γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι η απολύτως πετυχημένη γυναίκα στην σημερινή εποχή! Πιστεύω μέσα από το κείμενο μου να καταλάβατε το σκεπτικό της και πως δρα. Αθηνά Οικονομάκου υποκλίνομαι..

youweekly.gr

Exit mobile version