Site icon Hallocy

Σε κώμα ο 17χρονος μετά από χρήση ναρκωτικών σε «σεσημασμένη» καφετέρια στο Τραχώνι – Δύο συλλήψεις κατόπιν εορτής

– Δυστυχώς τα κρούσματα με νεαρά άτομα, συχνά ανήλικους οι οποίοι εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο ή/και χρήση ναρκωτικών λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις – Από Μουτταγιάκα ο 17χρονος μετέβη σε καφετέρια στο Τραχώνι, την οποία διατηρούσε 39χρονος σεσημασμένος Σύρος, ο οποίος ήταν και καταζητούμενος! Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, με την ΥΚΑΝ να πραγματοποιεί εκ νέου επιδρομή στην καφετέρια, την οποία ίσως θα έπρεπε να είχε ήδη σφραγίσει από την πρώτη επιδρομή στις 31/5 όταν ο ιδιοκτήτης διέφυγε της σύλληψης και καταζητείτο έκτοτε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός που θα κλείσει τα 18 του χρόνια σε τρεις μέρες, το βράδυ της Δευτέρας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας.

Την ώρα που ο 17χρονος από περιοχή του Ύψωνα παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, καθώς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται. ενώ αργότερα συνήλθε.

Για καλή του τύχη, αργότερα συνήλθε, όπου πλέον θέλοντας και μη παρείχει κάποιες εξηγήσεις προς τους Αστυνομικούς αναφορικά με την χρήση και την προμήθεια των ναρκωτικών ουσιών. Δήλωσε άγνοια για την ταυτότητα των προσώπων που του προμήθευσαν τις ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο αργότερα η Αστυνομία επέδραμε σε συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι, απ’ όπου φέρεται ο νεαρός να είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά.

Άνδρες της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ πραγματοποίησαν χθες βράδυ έρευνες σε συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι, όπου εντόπισαν 28χρονο Σύρο, η περιγραφή του οποίου ομοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην Αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον ανήλικο.

Μέλη της ΥΚΑΝ προετοίμασαν έτσι την δεύτερη επιδρομή στο εν λόγω υποστατικό, περνώντας χειροπέδες σε δύο Σύρους υπηκόους, το 39χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος μάλιστα καταζητείτο από τις 31/5 όταν είχε διενεργηθεί η πρώτη επιδρομή και έναν 28χρονο, οι οποίοι οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Ακολούθησε έρευνα στο υποστατικό χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο.

Στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma (τύπου έκσταση), 19,5 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ερωτήμα παραμένει το γεγονός ότι γιατί η συγκεκριμένη «σεσημασμένη» καφετέρια παρέμενε ανοιχτή και δεν σφραγίστηκε αφότου ο ιδιοκτήτης της είχε κηρυχθεί καταζητούμενος.

Exit mobile version