Site icon Hallocy

Ακόμα μια καμμένη μπυραρία από εμπρησμό μετρά η Λευκωσία! Θλίψη προκαλεί η αδυναμία επιβολής του Κράτους έναντι των εκβιαστών

– Είναι σαφές ότι έχει καταστεί πάγια τακτική πλέον των εκβιαστών να προβαίνουν σε εμπρησμούς σε επιχειρήσεις που δεν αποδέχονται την “υψηλή προστασία” κάποια ομάδων του υποκόσμου – Αν καταστήματα δεν αποδέχονται να εργοδοτήσουν συγκεκριμένα άτομα, τα οποία εντάσσονται στο κύκλωμα των εκβιαστών, δρώντας ως “δούρειος ίππος” εντός της επιχείρησης, τότε αναλαμβάνουν οι εμπρηστές για να καταστεί το μήνυμα ακόμα πιο ξεκάθαρο στον εκάστοτε επιχειρηματία του χώρου της εστίασης – Απογοήτευση προκαλεί η αδυναμία

Δυστυχώς από χθες η πρωτεύουσα και συγκεκριμένα ο Στρόβολος, μετρά ακόμα μια καμμένη επιχείρηση του χώρου της εστίασης, κατόπιν κατά πάσα πιθανότητα εμπρηστικής επίθεσης, η οποία εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης. Η συγκεκριμένη επιχείρηση προστίθεται στις τουλάχιστον ακόμα τέσσερις που δέχθηκαν παρόμοιες καταστροφικές επιθέσεις τους τελευταίους δύο μήνες, από τα κυκλώματα αδίστακτων εκβιαστών, τα οποία λυμαίνονται την «νύχτα» της Λευκωσίας, για τα οποία το κράτος εμφανίζεται παντελώς αδύναμο να τα χαλιναγωγήσει στο παραμικρό.

Συγκεκριμένα λόγος γίνεται για γνωστή μπυραρία επί της λεωφόρου Αθηνών, στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 03:28 τα ξημερώματα ελήφθη κλήση για εν εξελίξη πυρκαγιά σε μπυραρία στην Λεωφόρο Αθηνών στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή», με 2 πυροσβεστικά οχήματα με την πυρκαγιά να τίθεται υπό έλεγχο η ώρα 04:06.

Η πυρκαγιά κατόπιν της εμπρηστικής επίθεσης κατέκαψε τον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της μπυραρίας, ενώ ζημίες υπέστη και ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος μαζί με τον εξοπλισμό του, ωστόσο από τα θερμικά αέρια και τον καπνό επηρεάστηκε και το εσωτερικό της μπυραρίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και 4 αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία, με πολλά στοιχεία ωστόσο να συγκλίνουν προς την κατεύθυνση του εμπρησμού.

Πηγή φωτο: Σίγμα

Exit mobile version