Site icon Hallocy

Εξελίξεις στην Μουρμούρα – Η αποχώρηση και το νέο ζευγάρι από την Κύπρο

Παρά τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης η ιθύνοντες του Alpha, αποφάσισαν η σειρά του σταθμού «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Ωστόσο, όπως είναι ήδη γνωστό η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία υποδύεται την Μαρίνα δεν θα συμμετέχει στο νέο κύκλο της σειράς.


Τώρα οι συντελεστές του project βρίσκονται στην αναζήτηση της αντικαταστάτριας της, μιας και το σενάριο ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) να χωρίσει από την Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και να παντρευτεί ξανά είναι πολύ πιθανόν.
Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένα ζευγάρι πρόκειται να κάνει την είσοδο του στο καστ της κωμικής σειράς. Η σεναριογράφος και ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου, έκανε κρούσεις σε αρκετούς ηθοποιούς και μεταξύ αυτών και η Άννα Μονογιού. Ωστόσο, η ηθοποιός έκλεισε στην Κυπριακή σειρά του Σίγμα «Παντρεμένοι και δυο».
Το νέο ζευγάρι δεν αφορά το Ελληνικό καστ της σειράς αλλά το Κυπριακό.

Να θυμίσουμε πως η σειρά στο νησί της Αφροδίτης προβάλλεται με ένα εμβόλιμο Κυπριακό ζευγάρι, το οποίο προστίθεται στο μοντάζ κάθε επεισοδίου. Έτσι, υπεύθυνοι του Alpha Κύπρου να προσθέσουν ακόμα ένα Κυπριακό ζευγάρι.

Exit mobile version