Site icon Hallocy

Αποκαλυπτικός ο Δώρος Παναγίδης για το έπαθλο του «Power of Love»: «Είπαν ότι μπορεί να είναι…»

“Θα συμμετέχω σε καλοκαιρινή εκπομπή της Ελλάδας”.
Ο Δώρος Παναγίδης μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Power of Love», τα οποία αποχώρησαν οικειθελώς από το σπίτι της αγάπης.

Σήμερα (13/6), ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Η συμμετοχή του στο «Power of Love» και το έπαθλο

Η απόφαση του Δώρου Παναγίδη στο να συμμετάσχει στο «Power of Love» έγινε μετά από προτροπή του φίλου του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος και τον πρότεινε στην παραγωγή.

Στο ερώτημα της παρουσιάστριας για το ποιο είναι τελικά το έπαθλο του παιχνιδιού, ο Δώρος αποκάλυψε πως το έπαθλο, από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, δεν έχει καθοριστεί ακόμη λέγοντας χαρακτηριστικα: “ξέραμε σίγουρα ότι θα έχει ένα έπαθλο, είτε χρηματικό ποσό είτε οτιδήποτε άλλο. Κάποιοι είπαν, βασικά και από την παραγωγή την ίδια, είπαν ότι πιθανόν να είναι τα έξοδα του γάμου και αυτά, εννοείται ότι δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο…”.

Η σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου εντός και εκτός παιχνιδιού

Τα συναισθήματα που ένιωσε για την Αθηνά Χρυσαντίδου μέσα στο «Power of Love» σύμφωνα με τον Δώρο Παναγίδη δημιουργήθηκαν αφθόρμητα και όχι μετά από υπόδειξη της παραγωγής, όπως ειπώθηκε κατά καιρούς, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “ο κόσμος αναρωτιέται αν όλο αυτό που βλέπουν θα κρατήσει και έξω (από το παιχνίδι) και περιμένω βασικά να δω αν θα κρατήσει. Εννοείται ότι έξω είναι ακόμα πιο όμορφο γιατί μπορείς να το διαχειριστείς, δεν σου λέει ο άλλος πότε θα τη δεις, δε σου λέει ο άλλος πότε θα πας σε ένα κόκκινο δωμάτιο, αλλά από την άλλη πλευρά βλέπεις και πιθανά ελαττώματα που δεν τα είδες on καμερα…”.

Το νέο του επαγγελματικό βήμα στην Ελλάδα

Τον Δώρο Παναγίδη φέτος το καλοκαίρι θα τον απολαύσουμε σε καλοκαιρινή εκπομπή της Ελλάδας, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την είδηση λέγοντας χαρακτιριστικά πως ναι μεν πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα παραμείνει στη χώρα, διότι η εκπομπή στην οποία θα συμμετέχει, θα βγει στον αέρα τον Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για το σε πιο κανάλι θα τον δούμε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δώρου Παναγίδη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”:

Exit mobile version