Site icon Hallocy

«Φέτος δε μπορώ να σου πω Χρόνια Πολλά αλλά Καλό Παράδεισο άγγελε μου» – Ο τραγικός πατέρας του 18χρονου Ιωάννη Ασσίκη αποχαιρετά το παιδί του

Με πόνο ψυχής κι ένα μεγάλο «γιατί» που κανείς δε μπορεί να απαντήσει, ο τραγικός πατέρας του 18χρονου Ιωάννη Ασσίκη, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε κωματώδη κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, αποχαιρετά το παιδί του.

Το παιδί του που κανονικά σήμερα θα γιόρταζε. Θα έκλεινε τα 18 του χρόνια και θα γιόρταζε την ενηλικίωση του…

«Φέτος δε μπορώ να σου πω Χρόνια Πολλά αλλά Καλό Παράδεισο άγγελε μου» γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook ο τραγικός πατέρας.

Ο άτυχος Ιωάννης εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Μουταγιάκας. Φαίνεται ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά αξίας 20 ευρώ από το Τραχώνι, και συγκεκριμένα από καφετέρια όπου νωρίτερα την ίδια μέρα βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία. Ο 18χρονος είχε κάνει χρήση mdma.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες μετά από έφοδο στο συγκεκριμένο υποστατικό το βράδυ της Δευτέρας σε δύο πρόσωπα, ενώ ακολούθησε την επόμενη μέρα η σύλληψη ενός ακόμα προσώπου. Ένας 28χρονος, ένας 39χρονος και ένας 25χρονος, όλοι από τη Συρία τελούν υπό κράτηση.

Εναντίον του 25χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι ήταν αυτός που προμήθευσε την ποσότητα των ναρκωτικών στον άτυχο 18χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.

Οι τρεις που τελούν υπό κράτηση στη βάση δικαστικών διαταγμάτων, είναι αντιμέτωποι με σωρεία αδικημάτων μεταξύ αυτών της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, αμελείς και επικίνδυνες πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Μετά και τον θάνατο του άτυχου νεαρού, οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι και με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων και να τους επανασυλλάβει, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες συλλήψεις.

Στο μεταξύ, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου νεαρού που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου κατέδειξε εγκεφαλικό θάνατο και πολυοργανική ανεπάρκεια.

cyprustimes

Exit mobile version