Hallocy

Αύριο η κηδεία του Γιώργου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο της Πέμπτης – Η παράκληση της οικογένειας του – Φωτογραφία

Νωρίς κόπηκε το νήμα της ζωής του άτυχου 17χρονου μοτοσικλετιστή Γιώργου Βασιλείου απο την Επισκοπή ..
Ο 17 χρονος μαθητής έχασε την ζωή του όταν το αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε συγχωριανός του 29 ετών, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο του άτυχου νεαρού.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο άτυχος νεαρός ήταν πεζός τη στιγμή που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.
Αργότερα και μετά από έρευνες στη σκηνή, εντοπίστηκε σε παρακείμενο χωράφι, κρυμμένη και καλυμμένη με φύλλα, η μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του 17χρονου. Ο 29χρονος μάλιστα ειδοποίησε ο ίδιος το ασθενοφόρο και εγκατέλειψε την σκηνή, ενώ λίγο αργότερα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό για να εξιστορήσει τα γεγονότα.

Η αστυνομία αναζήτα μαρτυρίες και απευθύνει έκκληση στο κοινό.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τη Γραμμή του Πολίτη ή την Τροχαία Λεμεσού. Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη ενώ συνελήφθη και θα παραμείνει υπο κράτηση για 3ημερες.

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδερφού, εγγονού, αδερφότεκνου και φίλου Γιώργου Βασιλείου, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, σε θανατηφόρο δυστύχημα, θα γίνει την Κυριακή 17/06/2018 και ώρα 11:30 π.μ στον ιερό ναό Αγιας Παρασκευης στην Επισκοπη Λεμεσου.

Θα γινονται εισφορές για την οικογενεια.


Exit mobile version