Site icon Hallocy

Η 53χρονη Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στην πασαρέλα και επισκίασε όλα τα μοντέλα

Η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ προκάλεσαν αίσθηση μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα, ενώ διέσχιζαν την πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Dolce&Gabbana.

Ο οίκος παρουσίασε μια επίδειξη μόδας με επίκεντρο «τις αντιθέσεις που σαγηνεύουν», τη δεύτερη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Ο οίκος στοχεύει στους λεγόμενους millenials (τους νέους που γεννήθηκαν μεταξύ 1980-2000) και στο πλαίσιο αυτό περπάτησαν στο catwalk ορισμένοι από τους διασημότερους από αυτούς: όπως ο ηθοποιός Κάμερον Ντάλας, γνωστός για τα βίντεο που αναρτά στο Vine, ο Κινέζος τραγουδιστής Κάρι Ουάνγκ ή ακόμη και ο Κάιλαντ Γουόντερ, ο γιος του τραγουδιστή Στίβι Γουόντερ.

 

Όμως, η πρώτη έκπληξη που επιφύλαξαν οι οργανωτές ήταν η εμφάνιση, στην έναρξη του σόου, της Μόνικας Μπελούτσι, που ανέβηκε για τελευταία φορά στην πασαρέλα το 1992, επίσης για τους Dolce&Gabbana. Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε μαύρο κοστούμι. Ακολούθησαν άλλε δύο εκπλήξεις: η άφιξη των καλλονών Ναόμι Κάμπελ και Marpessa με ανδρόγυνο στυλ.

Exit mobile version