Κυριακή, 5 Ιουλίου

Λιοπέτρι: Σοκαρισμένος ο σύζυγος αντίκρισε νεκρή την 57χρονη γυναίκα του στον πάτο της πισίνας

– Το περιστατικό συνέβη σε έπαυλη στο Λιοπέτρι με τον 72χρονο Βρετανό να βρίσκει την γυναίκα του περί τις 23:00 στον πάτο της πισίνας – Προσπάθησε να την ανασύρει, αλλά υπέστη κάταγμα στο πόδι – Στο σώμα της άτυχης 57χρονης εκ Πορτογαλίας δεν εντοπίσθηκαν οποιαδήποτε τραύματα ή εξωτερικές κακώσεις.
Νεκρή εντοπίστηκε χθες βράδυ από το σύζυγο της στον πάτο της πισίνας της έπαυλής τους στο Λιοπέτρι, 57χρονη από τη Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:00 χθες το βράδυ, 72χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Λιοπετρίου, εντόπισε αναίσθητη στον πάτο της πισίνας της έπαυλης του, την 57χρονη σύζυγο του από την Πορτογαλία.

Ο 72χρονος εισήλθε στη πισίνα και προσπάθησε να βγάλει τη γυναίκα έξω από το νερό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ακολούθως, ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από τη πισίνα γλίστρησε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου που ανέσυραν τη νεκρή γυναίκα από τον πάτο της πισίνας με τη βοήθεια μελών της λιμενικής Αστυνομίας.

Η σορός επιθεωρήθηκε χωρίς να εντοπιστούν σε αυτήν οποιαδήποτε τραύματα ή εξωτερικές κακώσεις, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου της 57χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Τρίτη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Διαβάστε επίσης