Τρίτη, 13 Απριλίου

Βαρύ πρόστιμο στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου – Τι σύνέβη;

Σα να μην έφταναν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το « Όλα για σένα» και το πρόσφατο κόψιμο του φιλανθρωπικού σόου «DanSing for you 6» στο οποίο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παρουσίαζε άλλος ένα πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, η εκπομπή «Όλα για σένα», κρίθηκε «ένοχη» σε τέσσερις κατηγορίες επιβάλλοντάς της το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των €4.250.

Όπως αναφέρει σε σχετικό έγγραφό της η Αρχή, η οποία διερεύνησε αυτεπάγγελτα υπόθεση που αφορούσε μετάδοση του προγράμματος στις 9.11.2017, μεταξύ των ωρών 13:00-15:00, υπάρχουν παραβάσεις των νόμων για τη μετάδοση προγράμματος, το οποίο δεν διεπόταν από την αρχή της υψηλής ποιότητας όπως επίσης ο οργανισμός δεν ενημέρωσε τους τηλεθεατές σχετικά με το περιεχόμενό του.

Επίσης, στο κατηγορητήριό της η Αρχή, έκρινε ότι ο οργανισμός δεν ενημέρωσε ότι η σχετική εκπομπή ήταν κατάλληλη για όλο το κοινό, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών κάτω των δεκαπέντε ετών ενώ κατά τη διάρκειά του, επισημαίνει ότι μεταδόθηκε λεκτικό υλικό, το οποίο θίγει την αξιοπρέπεια των δύο φύλων.

Πρόστιμο στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

like.philenews

Διαβάστε επίσης