Site icon Hallocy

Κύπρος: Η μαυροντυμένη ντύθηκε στα λευκά και πέφτει ξανά στις ρόδες σας! Οδηγοί προσοχή στην καλοστημένη κομπίνα – Βίντεο

– Εδώ και λίγες ημέρες η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς για την ύπαρξη της σπείρας που εξαπατά οδηγούς – Πέφτουν στις ρόδες οχημάτων και προσποιούνται τους τραυματίες πεζούς – Τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί στην Λευκωσία.
Καρέ καρέ η νέα καλοστημένη παγίδα που στήνουν επιτήδειοι σε ανυποψίαστους οδηγούς, στους κυπριακούς δρόμους.

Το Sigmalive εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο που απεικονίζει καρέ καρέ τον νέο τρόπο δράσης επιτήδειων στους δρόμους της Κύπρου, ανά το Παγκύπριο.

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε η Αστυνομία έχει επανειλημμένως προβεί σε προειδοποιήσεις κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα για την σπείρα των αγνώστων ατόμων, οι οποίοι σαν άλλοι κασκαντέρ πέφτουν στις ρόδες των οχημάτων εσκεμμένα, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση ασφαλιστικών αποζημιώσεων ή ζητώντας άμεση καταβολή χρημάτων από τους τρομοκρατημένους οδηγούς.

Η άλλοτε μαυροντυμένη γυναίκα, πλέον με λευκή πουκαμίσα, λειτουργεί βάσει του επικίνδυνου σχεδίου της. Φαίνεται να επιλέγει τον στόχο της, αυτή την φορά ένα διπλοκάμπινο όχημα, δίπλα από ένα ημιφορτηγό, του οποίου ο οδηγός είχε απομακρυνθεί για λίγο.

Η γυναίκα πέφτει σκόπιμα στις ρόδες του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου καρέ 01:05. Όταν ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος εισέρχεται στ’ αυτοκίνητό του στο 2:05, η γυναίκα με αστραπιαίες κινήσεις, απομακρύνεται έρποντας από τις ρόδες του οχήματος και προλαβαίνει να μην τραυματιστεί.

Ο οδηγός εξέρχεται του οχήματος έντρομος και σπεύδει στη γυναίκα, η οποία πλέον προσποιείται την τραυματία! Ανυποψίαστοι πολίτες σπεύδουν προς βοήθειά της δημιουργώντας συνθήκες αφόρητης ψυχολογικής πίεσης στον οδηγό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα έλεγε στους πολίτες που έσπευσαν προς βοήθεια ότι δεν απαιτείται να καλέσουν ασθενοφόρο, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι χρήματα, για να φροντίσει η ίδια για τη μετάβασή της σε Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία απευθύνει εκ νέου έκκληση στο κοινό να ενημερωθεί για τον νέο τρόπο δράσης των επιτηδείων και εφόσον διαπιστώσουν οτιδήποτε ύποπτο, να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Exit mobile version