Site icon Hallocy

Στο ΣΙΓΜΑ ο Νικόλας Ιωαννίδης μαζί με τη Μαρία Κορτζιά! – Βίντεο

Τελικά η είδηση για αλλαγή στέγης του Νικόλα Ιωαννίδη δεν ήταν και πολύ λάθος…
Ο Κύπριος στυλίστας και πανελίστας στην εκπομπή “Όλα για σένα”, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονταν λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν να έδωσε την παραίτησή του στο TVOne, για να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από το Σίγμα προκειμένου να παρουσιάσει την εκπομπή make-over, την οποία αρχικά παρουσίαζε κατά το πρώτο μισό της σεζόν, στο TVOne.

Την Τρίτη 5/6, ο Νικόλας Ιωαννίδης θέλωντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες και στα όσα γράφτηκαν σχετικά με την παραίτησή του από το κανάλι ξεκαθάρισε τότε λέγοντας πως: “Θέλω τα δημοσιεύματα του συγκεκριμένου περιοδικού να έρθουν να βρουν την παραίτησή μου… Να έχουν και κάποια βάση (τα δημοσιεύματα) να το καταλάβω. Αλλά όχι να γράφεις για έναν άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρεις ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του…”.

Σήμερα, η Μαρία Κορτζιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΡΙΚ “Γυναικεία Υπόθεση” αποκαλύπτωντας για πρώτη φορά τα τηλεοπτικά της σχέδια στην οικογένεια του ΣΙΓΜΑ, στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο Νικόλας Ιωαννίδης, με τον οποίο θα παρουσιάζουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τη νέα τους εκπομπή με τίτλο “ Success story”.

“Ο σημαντικότερος λόγος ο οποίος έρχομαι στην Κύπρο αυτή τη φορά είναι γιατί ξεκινάμε κάτι πάρα πολύ όμορφο στο κανάλι του ΣΙΓΜΑ. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται να πω από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Θα το παρουσιάζω με τον αγαπημένο μου φίλο και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, τον Νικόλα Ιωαννίδη… ένα πολύ ωραίο και ανατρεπτικό θα το έλεγα project, θα σας πω και τον τίτλο, ο οποίος θα είναι Success story”, σχολιάσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορτζιά.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία το νέο τους ξεκίνημα, το οποίο όπως φαίνεται θα ταιριάζει απόλυτα και στον Νικόλα Ιωαννίδη, καθώς η μόδα είναι σίγουρα το στοιχείο του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή του ΡΙΚ “Γυναικεία Υπόθεση”:

Exit mobile version