Site icon Hallocy

Βαρύς ο πέλεκυς στον ανήλικο που βίασε από εκδίκηση 81χρονη στη Λευκωσία

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε το πρωί το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 17χρονο ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο βίασε 81χρονη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 81χρονη, ο 17χρονος νεαρός από την Ρουμανία μπήκε στο σπίτι της μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και τη βίασε.
Αποτέλεσμα της πτώσης να μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε στη λεκάνη και στο χέρι.

Ο 17χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της διάρρηξης, τις δύο τελευταίες εκ των οποίων είχε παραδεχθεί από την αρχή.

Στην πρώτη του κατάθεση όσον αφορά τον βιασμό, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο, ενώ όταν υπήρξε σύνδεση του με τις επιστημονικές εξετάσεις παραδέχτηκε την κατηγορία.

Ο 17χρονος είχε βιάσει την ηλικιωμένη γυναίκα για να την εκδικηθεί επειδή όταν βρέθηκε στο σπίτι της με την εγγονής της, του έκανε παρατήρηση και τον έδιωξε ενώ ισχυρίστηκε πως όταν την βίασε βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

reporter.com.cy

Exit mobile version