Site icon Hallocy

Power of Love: Φινάλε με… γάμο!

Το ριάλιτι-φαινόμενο που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό και προξένησε σωρεία σχολίων -αρνητικών στην πλειονότητά τους- φτάνει στο τέλος του παρά τις υψηλές… «πτήσεις» που διαγράφει το τελευταίο διάστημα στον πίνακα μετρήσεων της AGB και οι ιθύνοντες θα είχαν κάθε λόγο να ζητήσουν παράταση της προβολής του!

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει το κανάλι, στις 29 Ιουνίου θα δούμε live τη Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει το ζευγάρι εκείνο που αγαπήθηκε τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και στήριζε καθημερινά με τις ψήφους του. Τα ζευγάρια μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι στο σύνολο τους πέντε, ενώ οι singles τρεις. Σύμφωνα πάντα με το ξένο φορμάτ, μέχρι το τελευταίο gala οι ελεύθεροι της παρέας ή αλλιώς εκείνοι που δεν συνάντησαν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο πολυτελές σπίτι του Power of love, θα φύγουν με τη διαδικασία της ψηφοφορίας και θα μείνουν οι δέκα παίκτες που με τα ταίρια τους θα προσπαθήσουν να καθίσουν στην καρέκλα του μεγάλου νικητή.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό – μαραθώνιο του Kismetse Olur, που έχει λατρέψει σύσσωμη η Τουρκία και έχει ψηφίσει ως ένα από τα πιο αγαπημένα της τηλεοπτικά προγράμματα, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε σε ένα ατελείωτο βίντεο τις καλύτερες στιγμές και των πέντε ζευγαριών, ενώ πρώτα εκείνα είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο χώρο που γυρίζεται το παιχνίδι ντυμένοι με… νυφικά οι κοπέλες και γαμπριάτικα κοστούμια οι άνδρες. Οταν οι παίκτες πήραν τις θέσεις τους, στο σπίτι έκανε την εμφάνισή της η παρουσιάστρια και οι γονείς/ συγγενείς/φίλοι των ζευγαριών. Ναι… καλά διαβάσατε. Στον τελικό το σπίτι-στούντιο γεμίζει ασφυκτικά με τους κοντινούς ανθρώπους των παικτών προκειμένου να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους. Για την ακρίβεια, όσο τα ζευγάρια ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης, οι συγγενείς από κάτω κλαίνε! Ακολουθούν οι προτάσεις γάμου από τους άνδρες, όμως η συγκεκριμένη στιγμή έχει ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνον για τα κορίτσια, καθώς βάσει αυτής της πρότασης το κοινό θα ψηφίσει με sms στη συνέχεια το πιο ερωτευμένο ζευγάρι που θα κερδίσει το έπαθλο, που είναι φυσικά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όταν η παρουσιάστρια ανακοινώσει το όνομα του ζευγαριού που κερδίζει κλείνουν οι κάμερες και τα φώτα και άπαντες δίνουν ραντεβού για τον γάμο… Εμ, βέβαια, μπορεί να υπάρξει επίσημη σχέση στην Τουρκία αν δεν περαστεί η… κουλούρα; Αν δεν υπάρξει κουμπάρος και μάρτυρες; Το ζευγάρι θα ζήσει κάποιες στιγμές μόνο του, μακριά από τους συμπαίκτες του, ή τουλάχιστον σχεδόν μόνο του, αφού μια κάμερα της εκπομπής θα τους ακολουθεί παντού μέχρι τη μεγάλη στιγμή, που δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου. Ο γάμος γίνεται συνήθως σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Τουρκίας και συμμετέχουν όλοι! Όλα τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο ριάλιτι της αγάπης από την αρχή, η παρουσιάστρια, οι συγγενείς των μελλόνυμφων αλλά και όσοι δούλεψαν γι’ αυτή την τηλεοπτική παραγωγή. Το ζευγάρι έρχεται… εις σάρκα μίαν και όλοι τους δίνουν τις καλύτερες ευχές τους.

Δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθηθεί αυτή η σειρά και στην ελληνική κόπια του προγράμματος, το πιο πιθανό όμως είναι πως όχι! Παρά ταύτα, αξίζει να αναφέρουμε πως οι Τούρκοι δίνουν μια ακόμα ευκαιρία στους παίκτες που δεν συνάντησαν το άλλο τους μισό να συμμετέχουν και στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού…

Άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι…

 

 

Exit mobile version