Site icon Hallocy

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα 5χρονη – Νοσηλεύεται η οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα 5χρονο κοριτσάκι παιδί σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο παρά το Αβδελλερό, γύρω στις 2.40μ.μ.  όταν διπλοκάμπινο όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και αναποδογυρίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρις στιγμής συνθήκες.

Στο ένα όχημα επέβαιναν ζευγάρι και τρία παιδιά, που διακομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Το 4χρονο παιδί της οικογένειας βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται διασωληνομένο. Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα ενώ νοσηλεύονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Το άλλο όχημα, οδηγούσε Βούλγαρος ο οποίος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Λόγω του τροχαίου ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου – Λάρνακας είναι κλειστός και οι οδηγοί καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας. Από την έξοδο Οροόκλινης μέχρι έξοδο Βερεσιέ παρατηρείται έντονη τροχαία κίνηση.

“Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας” καταλήγει η Αστυνομία.

alphanews.live

Exit mobile version