Site icon Hallocy

Συγκλονίζουν οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου – Νεκρός ο 38χρονος Ζ. Ευριπίδου δίπλα στα δύο του παιδιά – Φωτογραφίες – Βίντεο

– Το τροχαίο σημειώθηκε περί τις 6:40 το πρωί, στο δρόμο Πλατρών με κατεύθυνση τη Λεμεσό – Τα δύο παιδιά του 38χρονου ηλικίας 6 και 9 ετών είναι καλά στην υγεία τους με το 6χρονο αγόρι να φέρει επιπόλαια τραύματα – Το θύμα είναι ο Ζαχαρίας Ευριπίδου, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας – Αναζητείται ο οδηγός του λευκού διπλοκάμπινου που ειδοποίησε τις Αρχές και βοήθησε, αλλά μετά αποχώρησε.
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τις πρωινές ώρες ο 38χρονος Ζαχαρίας Ευρυπίδου, όταν το όχημα του ανατράπηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, έχοντας ως συνεπιβάτες τα δυο ανήλικα παιδιά του, τα οποία μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς ο αξονικός της πόλης δεν λειτουργούσε.

Δείτε το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Μαρίας Κωνσταντίνου:

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε κοντά στο ύψος της κοινότητας Παλώδιας και όπως δήλωσε στη σκηνή ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Φίλιππος Παπαηλία, «γύρω στις 6 και 40 το πρωί, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 38χρονος με κατεύθυνση από Πλάτρες προς Λεμεσό, φαίνεται ότι χτύπησε το καθρεφτάκι του με αυτοκίνητο το οποίο κινείτο από Λεμεσό προς Πλάτρες». Ο κ. Παπαηλία συμπλήρωσε ότι «Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από τις Πλάτρες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να φύγει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να χτυπήσει δεξιά και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί στη λωρίδα κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πλάτρες».

Στο ανατραπέν όχημα του 38χρονου οδηγού, μάρκας Suzuki Jimny, το οποίο φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, επέβαιναν και τα δυο του παιδιά, ηλικίας 9 και 6 ετών, με το 6χρονο αγοράκι να φέρει επιπόλαιο τραύματα, ενώ το 9χρονο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.

Εντούτοις ο 38χρονος πατέρας, ο οποίος δυστυχώς δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα του καθώς δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Επίσης από το τροχαίο τραυματίστηκε και το 6χρονο αγοράκι το οποίο μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, φέροντας τραύμα στο κεφάλι ενώ το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε. Και τα δυο παιδιά κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος και τουλάχιστον αυτά γλίτωσαν τα χειρότερα καθώς έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο διεκόμισε τον άτυχο πατέρα στο νοσοκομείο Λεμεσού καθώς και τα δύο παιδιά. Στον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, έναν 34χρονο, έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και ανακρίνεται, σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου.

Η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι και ιδιαίτερα οδηγό διπλοκάμπινου οχήματος που, σύμφωνα με μαρτυρία, σταμάτησε για να βοηθήσει, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στο 25805252 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Λόγω του τροχαίου χρειάστηκε να κλείσει το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς την έξοδο Παλώδιας.

Πηγή φωτο/πληροφορίες: ΚΥΠΕ/Sigmalive/Reporter.com

Exit mobile version