Site icon Hallocy

ΠΑΦΟΣ: Ηρωική αντίσταση ιδιοκτήτριας περιπτέρου σε μαχαιροφόρο ληστή με μια σφουγγαρίστρα!

Στιγμές τρόμου έζησε χθες βράδυ 56χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην Πάφο.
Περί τις 01:30 τα χαράματα η 56χρονη γυναίκα ιδιοκτήτρια του εν λόγω περιπτέρου σφουγγάριζε, όταν νεαρός κουκουλοφόρος κρατώντας ένα μαχαίρι της ζητούσε να του δώσει τα λεφτά του ταμείου, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει.

Η γυναίκα χωρίς δισταγμό, επιχείρησε να τον απωθήσει, χρησιμοποιώντας την σφουγγαρίστρα που είχε ανά χείρας, με τον νεαρό ληστή να αντεπιτίθεται τραυματίζοντάς την ελαφρά στα δάχτυλα του αριστερού της χεριού.

Την ώρα εκείνη για κακή τύχη του ληστή, περνούσαν απ’ έξω περαστικοί, οπότε ο νεαρός δράστης ετράπη σε φυγή, με την γυναίκα να ειδοποιεί άμεσα περίπολο της ομάδας «Ζ», το οποίο με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να εντοπίσει και ακινητοποιήσει τον 26χρονο, όπως απεδείχθη, δράστη. Αρχικώς αυτός αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, ωστόσο εν συνεχεία υπέδειξε το σημείου που είχε ξεφορτωθεί το μαχαίρι, την κουκούλα και τις φόρμες που φορούσε.

Ο νεαρός συνελήφθη άμεσα και εναντίον του διερευνώνται η υπόθεση απόπειρας ληστείας, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορία.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου ετέθη υπό σύλληψη και κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Exit mobile version