Site icon Hallocy

Τα «τρυφερά» χάδια του πατριού δεν ήταν τόσο αθώα – Την κλείδωνε στην τουαλέτα και την εξανάγκαζε σε «κατάπτυστες πράξεις»

– Το σκηνικό μιας ενείπωτης φρίκης ζούσε επί 5 έτη το ανήλικο κορίτσι που από την ηλικία των 10 ως και των 14 ετών κακοποιείτο κατ’ εξακολούθησιν σεξουαλικά από τον ακόλαστο πατριό της – Το κοριτσάκι λύγισε και μίλησε, αλλά μόνον αφότου η μητέρα της πήρε διαζύγιο – Συγκλονισμένο ακόμα και το έμπειρο δικαστήριο από την αναλγησία του δράστη, ο οποίος δεν επέδειξε ουδεμία μεταμέλεια για τις πράξεις του – Όταν έκλεισε το κορίτσι τα 14 έτη άρχισε να την κλειδώνει στην τουαλέτα εξαναγκάζοντάς την σε στοματικό έρωτα.
Την απόλυτη φρίκη ζούσε επί 5 χρόνια ανήλικη η οποία έγινε έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του πατριού της, από την τρυφερή ηλικία των 10 μέχρι τα 15 της.

Η ίδια βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τα όσα φρικτά έζησε πλάι του, όταν ενηλικιώθηκε και ήταν πλέον οριστικά μακριά από τον κατηγορούμενο. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλακή χθες, από το Κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της δημοσιογράφου Σόφης Ορφανίδου για την εφημερίδα «Πολίτης», η απόφαση του Κακουργιοδικείου δεν υπήρξε ομόφωνη, αλλά ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Στο αιτιολογικό της αποφάσεως σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται ο βαθύς συγκλονισμός του Δικαστηρίου, αναφέροντας πως «όση υπόσταση κι αν επιχειρήσουμε να αποδώσουμε στις λέξεις, δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική διάσταση των όσων έζησε και ένιωσε στα χέρια του κατηγορούμενου για 5 χρόνια το ανήλικο θύμα. Είναι αδύνατο να πιστεύουμε για τρίτο αμέτοχο παρατηρητή να αισθανθεί το τι περνούσε η ανήλικη, παγιδευμένη για χρόνια σε ένα σπίτι, γνωρίζοντας πως όποτε έλειπε η μητέρα της ήταν έρμαιο των σεξουαλικών επιθυμιών του κατηγορούμενου».

Ο γολγοθάς της ανήλικης ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, όταν ο καταδικασθείς πατριός ξεκίνησε τα «τρυφερά» χάδια, προάγγελος της άγριας σεξουαλικής παρενόχλησης που ακολούθησε, ενώ όταν το κορίτσι έγινε 14 ετών την εξανάγκαζε σε επαναλαμβανόμενους πεοθηλασμούς στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το θύμα βρήκε το θάρρος και μίλησε αφού η μητέρα της έλαβε διαζύγιο από τον κατηγορούμενο, ενώ άξιο λόγου θεωρείται το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος, δεν έδειξε σε κανένα σημείο της ακροαματικής διαδικασίας μεταμέλεια για τις «κατάπτυστες πράξεις του».

Exit mobile version