Site icon Hallocy

Survivor spoiler – διαρροή: Αυτοί είναι οι επόμενοι που αποχωρούν από το reality!

Survivor spoiler – διαρροή: Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Survivor ζήσαμε χθες βράδυ, με την αποχώρηση του Γιάννη Τσίλη.

Το dokari.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28/06/2018) για αυτή την εξέλιξη και, όπως πάντα, «έπεσε μέσα».

O παίκτης των Διασήμων , λοιπόν, ήταν αυτός που βρισκόταν πιο χαμηλά, σε σχέση με το Νικόλα και τον Πάνο, στη μεγάλη 48ωρη ψηφοφορία του κοινού και έτσι, λίγο πριν το τέλος, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο.

Οι Διάσημοι σάστισαν με την ανακοίνωση του ονόματος, αλλά, από την πλευρά των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου έδειξε να το… χαίρεται ιδιαιτέρως που κατάφερε να παραμείνει.

Ο αποχαιρετισμός ήταν δύσκολος, με την Κατερίνα Δαλάκα να του λέει να μην φύγει και την Βιργινία Δικαιούλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μπορεί να αποχώρησε ένας (πρώην) Διάσημος, ωστόσο, η αριθμητική υπεροχή της ομάδας απέναντι στους (πρώην) Μαχητές παραμένει και η συνέχεια μόνο εύκολη δεν θα είναι για τους τελευταίους.

Ο λόγος;

Οι Διάσημοι στις ψηφοφορίες προς αποχώρηση – όπως είδαμε άλλωστε να συμβαίνει – θα ψηφίζουν μόνιμα τους Μαχητές, μέχρι να καταφέρουν να τους «εξολοθρεύσουν» από το reality επιβίωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος για να «επιβιώσει» κάποιος πρώην Μαχητής είναι είτε να κερδίσει ατομική ασυλία, όπως έκανε ο Ηλίας, είτε να βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας που έγινε πριν λίγες εβδομάδες.

Έτσι, οι επόμενοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης, σύμφωνα με τις διαρροές, είναι σίγουρα η Βιργινία και ο Αγόρου, με τον Πάνο και τον Χάρη να δίνουν μεγάλη «μάχη « για την παραμονή τους στην τελική τετράδα.

Δαλάκα, Ηλίας και Μελίνα είναι ήδη στο μεγάλο ημιτελικό!

Exit mobile version