Κυριακή, 26 Ιουνίου

Έκανε επίθεση στο Power of love και φίλοι της στο instagram της τα έχωσαν

Έριξε τα πυρά της στο Power of love και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι την στόλισαν στο instagram!
H Σοφία Λεοντίτση, που την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, έγραψε σε post που πόσταρε σε instatory της: «Μπαίνω και χαζεύω τους παίκτες του power of love και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;

Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;;; Βγήκε η μάπα σας στην τηλεόραση 4-5 μήνες παιδιά επειδή πήγατε να το παίξετε γαμπροί και νύφες! Δεν ανακαλύψατε την πενικιλίνη …. ζώα ε ζώα! Ο άλλος λέει σε ένα live του «αυτή τη στιγμή είστε 10.000 άτομα στο live μου και αυτό δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία του Instagram!» ΠΑΡΤΑ κι εσύ!!!! Για να μην πω για τις δικές μου με τα ψωνίστηκα στορυ που βλέπω να κάνουν σαν χαζογκόμενες ! Από το my style rocks και από το power of love βγήκατε χρέπια πήρε ο κ@@@ς σας αέρα και δείξατε τι πάει να πει βλαχιά».

Διαδικτυακός φίλος της απάντησε: «Συγγνώμη αλλά ποια νομίζεις ότι είσαι που θα προσβάλλεις τη Στελλάρα και τον Πάνο μας; Εσύ είσαι καλύτερη; Αυτοί βρήκαν την αγάπη τους και δεν μπορείς να τους κρίνεις εσύ κοπελιά. Η Τουνάρα η μπομπάρα καλά στα είχε πει τότε».
Και εκείνη δημοσίευσε το σχόλιο που της εστάλη και έγραψε: «Χρειάζεστε μια καλή ψυχοθεραπεία… Πρόβατα του τηλεοπτικού τηλεμάρκεντινγκ. Καμία ελπίδα σε αυτόν τον τόπο».

Διαβάστε επίσης