Site icon Hallocy

Ο κύκλος των… χαμένων διαρροών του Survivor! Σε αναμμένα κάρβουνα η παραγωγή λίγο πριν τον τελικό!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει εκεί στην παράγωγη του Survivor!

Από την αρχή του παιχνιδιού πολλά… καλά κρυμμένα μυστικά της παραγωγής μαθεύτηκαν και προκάλεσαν πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού!

Το μεγαλύτερο τους πρόβλημα: Τα όσα ακούγονται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Ακόμα και στοιχηματικές εταιρίες μπήκαν στο παιχνίδι…

Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο; Ποιος θα πάει ταξίδι στη Ρωσία; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Τι και αν από την παραγωγή απειλούν θεούς και δαίμονες πως αν διαρρεύσουν πληροφορίες θα τους… πάρει και θα τους σηκώσει!

Όλα μαθεύονται πριν καν προβληθούν τα επεισόδια και αυτό τους κοστίζει σε τηλεθέαση άρα και σε έσοδα στα ταμεία… Πολλά τα λεφτά που είχαν ποντάρει από τον ΣΚΑΪ σε αυτή την παραγωγή και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει… Το ταμείο είναι μείον…

Την έκανε όμως την ντρίμπλα του ο Ατζουν…

Σύμφωνα με το μαρτυριάκο πουλάκι μου η παραγωγή έχει διαρρεύσει αυτή τη στιγμή.τρεις διαφορετικές πληροφορίες ώστε να γίνει μπέρδεμα και να… “αναγκαστούν ” οι τηλεθεατές να καθηλώθουν στην τηλεόραση να δουν τον τελικό!

“Έλα ρε! Σου έχω σίγουρα μια! Ναι.. ναι.. Δαλακα φίλε! Ξεκάθαρα”! λέει στον έναν…

“Όχι ρε! Μην ακούς χαζά! Ποια Δαλάκα βρε; Ηλίας θα τα πάρει! Εγγυημένα!” λέει στον άλλον..

“Εμένα να ακούς! Η πληροφόρηση είναι από μέσα! Χάρης δαγκώτο σου λέω”! Λέει στον παρά άλλο και το μπουρδούκλωμα έγινε!

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει! Και πως να ισχύει άλλωστε;; Ο τελικός δεν έχει γυριστεί ακόμα και οι παίκτες είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο! Εκτός βέβαια και αν ο.. δάκτυλος της παραγωγής έχει.. κληρονομικό χάρισμα ή βλέπει άλλο ο όνειρο κάθε βράδυ!

Exit mobile version