Site icon Hallocy

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο της Παναγιώτας Σάββα

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της άτυχης Παναγιώτας Σάββα από το Λιοπέτρι, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε ατύχημα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος της 71χρονης προήλθε από πολλαπλές κακώσεις ζωτικών οργάνων, σώματος και κεφαλής

Η Παναγιώτα Σάββα έπεσε από μεταλλική σκάλα στην προσπάθεια της να κατεβάσει ρούχα από αποθηκευτικό χώρο.

Την εντόπισε ο γιος της 29 ετών στις 5:20 χθες το απόγευμα, νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της στον Οικισμό Αυτοστέγασης Λιοπετρίου. Ειδοποίησε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, λειτουργοί του οποίου ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σπίτι της θανούσης στο Λιοπέτρι μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του Τ.Α.Ε Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις. Το θύμα, ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα του σαλονιού, στη βάση της σκάλας που οδηγεί στον πρώτο όροφο και δίπλα υπήρχε μεταλλική σκάλα.

Σύμφωνα με Αστυνομικό Εκπρόσωπο, η γυναίκα είχε προσπαθήσει να κατεβάσει από αποθηκευτικό χώρο, σακούλι με ρούχα ανεβαίνοντας σε μεταλλική σκάλα και έχασε τη ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει με το κεφάλι στο πρώτο σκαλί του ορόφου και στη συνέχεια να κυλήσει προς τα κάτω μέχρι τη βάση της σκάλας, δηλαδή στο σημείο όπου ανεβρέθηκε.

Exit mobile version