Site icon Hallocy

Ελεύθερο θα αφεθεί το «Αλεξούι» – Τί είπε στους αστυνομικούς ενώ έπαιζε μαζί τους ξύλο!

Θα κατηγορηθεί και θα αφεθεί ελεύθερο το “Αλεξούι”, κατά κόσμον, Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, μετά την εμπλοκή του σε επεισόδιο με πεζή περιπολία αστυνομικών χθες βράδυ στο κέντρο της Λευκωσίας.
Ξανά με χειροπέδες του «Αλεξούι», κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, με την σύλληψη να πραγματοποιείται έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, περί τις 23:00, χθες Τρίτη (10/7).

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από πεζή περιπολία αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν έναν 31χρονο να κινείται ύποπτα στο χώρο, οπότε και του ζήτησαν τα στοιχεία του, ωστόσο εκείνος αντέδρασε βίαια, φωνάζοντας και σπρώχνοντας τους αστυνομικούς.

Εκείνη την στιγμή επί τόπου έσπευσε και Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης ο οποίος επίσης ενεπλάκη στο επεισόδιο, υπερασπιζόμενος τον 31χρονο και χειροδικώντας κατά των αστυνομικών. Τότε φέρεται να τους είπε «όπου πάω σας βρίσκω σας μπροστά μου…»!

Η Αστυνομία τελικώς προχώρησε στη σύλληψη και των δυο προσώπων για το αδίκημα της επίθεσης κατά αστυνομικών, της αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης, καθώς και της πρόκλησης ανησυχίας.

Exit mobile version